Malervirksomhed, der er medlem af Danske Malermestres Garantiordning

Hvad betyder vores medlemskab af Danske Malermestre for dig som kunde hos DANMAG?

DANMAG er medlem af Danske Malermestre og Aarhus Malerlaug 1869. Men hvad betyder det egentlig for dig som kunde? Danske Malermestre (Aarhus Malerlaug 1869) er en organisation, der sikrer malere i Danmark en organisatorisk og politisk indflydelse på branchevilkårene. Dette lyder ikke, som om det har nogen indflydelse for den enkelte kunde. Men netop medlemskabet forpligter for den enkelte malervirksomhed. Forpligtelsen har sin rod i kvalitet. Det har for DANMAG været en let proces af blive medlem af Danske Malermestre. Dette skyldes, at vi fra etableringen af virksomheden har fokuseret helt og holdent på kvalitet.

Medlemmerne af Danske Malermestre er omfattet af Håndværkets Ankenævn og Danske Malermestres Garantiordning. Hvis primære formål et at sikre kunderne et præcist, korrekt og optimalt udført håndværksmæssigt arbejde. Hvis dette ikke opfyldes, kan sagen indbringes for Håndværkets Ankenævn, og medlemmet af Danske Malermestre får så 4 uger til at rette op på fejlen. Hvis fejlen ikke rettes, og/eller medlemmet ikke retter sig efter Håndværkets Ankenævns afgørelse, sikrer garantifonden, at mangler ved det udførte arbejde dækkes omkostningsfrit med op til 100.000 kroner. Denne proces er yderst sjælden og har aldrig været på tale for DANMAG. Dog har den stor betydning for omdømmet af Danske Malermestre, hvorfor vi er stolte af at være en del af en så engageret og kvalitetsforsikrende organisation.

Lad mig beregne pris

 

Medlemskabet forpligter den enkelte malervirksomhed til at udføre et optimalt arbejde for hver kunde, hvad enten ordren er på få eller mange tusinde kroner. For DANMAG har selve medlemskabet af Danske Malermestre ikke ændret på arbejdsgangen eller kvaliteten, da vi altid har udført arbejde af høj kvalitet. Men det er stadig af stor betydning for os. For nu kan vi foruden henvisning til vores referencer signalere, at vi forstår os på at yde en fuldstændig og optimal malerløsning for vores eksisterende og potentielle kunder. Så hvad betyder vores medlemskab af Danske Malermestre for dig som kunde hos DANMAG? Konklusionen er, at du får en enorm sikkerhed i kraft af en garantiordning. Denne vil dog ikke blive aktuel, da vi qua medlemskabet garanterer en ydelse på højeste niveau.

Forsikringer: DANMAG har erhvervsansvarsforsikring hos IF

En erhvervsansvarsforsikring dækker virksomheden og dens ansatte mod det erstatnings­ansvar, de kan pådrage sig for skader på personer eller ting under udførelse af arbejdet. I tillæg hertil kan der tegnes en produktansvarsforsikring, der dækker følger af fejl og mangler ved virksomhedens produkter eller ydelser. Denne forsikringstype er primært relevant for egentlige produktionsvirksomheder.

Kontakt os for en nærmere dialog om, hvordan vi kan opfylde dine ønsker og udføre det ønskede malerarbejde for dig. Eller ser du vores priser på malerarbejde – både maling af lejligheder, huse og renovering af din bolig. Bestil malerarbejdet nemt og hurtig online og spar ved online betaling.

Lad mig beregne pris

Hvor nyttigt var dette indlæg?

Klik på antal stjerner for at bedømme den:

Gennemsnitlig vurdering 0 / 5. Antallet af stemmer: 0

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.