Få kvalitetsmalet din bolig

Som professionel maler i Århus & København kan vi hos DANMAG udføre lige den maleropgave, du skulle stå og have til os.

Vi har en lang erfaring inden for diverse maleropgaver, store som små. Dette betyder samtidig, at vi har kompetencerne til at klare store såvel som små opgaver.

Vi garanterer et veludført arbejde med alt, hvad dette indebærer. Vi stræber efter at yde den bedst mulige service og rådgivning angående maling såvel som udførelsen af opgaven. Vi har forskellige leverandører af maling. Og med et utal af forskellige typer af maling foruden de mange mulige farvenuancer gør vi vores bedste for at hjælpe dig med at træffe det rette valg. Nogle områder af huset som f.eks. badeværelser kan ikke klare alle former for maling. Da dette er et fugtigt rum, kan det være hårdt for mange typer af maling. Det er vigtigt for os, at malerfaget bliver holdt ved lige, og at vi som malere i Århus kan skabe os et omdømme og ry, der indebærer troværdighed, kvalitet og konkurrencedygtighed.

Vi bestræber os på at skabe den bedste oplevelse for dig som kunde. Og dette gør vi ved at putte sjæl ind i hver eneste opgave. Vi har altså aldrig en rutineopgave, men blot en brugbar erfaring. Denne erfaring gør dog også vores fysiske håndværk nemmere, hvilket giver os bedre overskud til at koncentrere os mere om servicen og den ekstra detalje, der gør, at hele oplevelsen lige bliver det bedre.  Vi er altid nemme at få kontakt til, uanset om det er en ny opgave, spørgsmål eller andre presserende ting. Vi udfører alle forskellige former for malerarbejde, hvilket indebærer alt fra sprøjtemaling af store overflader til indendørs maling af vægge og rum.

Beregn pris & bestil online og spar 20%