DANMAG ApS - Malerarbejde & renovering

Ingen varer i kurven.

BEREGN PRIS

januar 26, 2022

5 ting, du aldrig må gøre, når du maler

Her får du 5 tips til ting, du aldrig må gøre, når du maler.

  1. For det første må du aldrig købe for billigt udstyr. Resultatet bliver bare derefter. Køber du en billig pensel eller rulle, har den helt sikkert ikke de gode egenskaber, som professionelt udstyr bør have. Her kan du fx benytte et sprøjteanlæg til at male med. Så får du givet dine vægge og lofter et stabilt og jævnt lag over det hele.
  2. Glem aldrig at bruge malertape. Står du med maling på gulve og karme bagefter, vil du virkelig fortryde, at du lige har brugt den ekstra mængde tid, det tager at sætte malertape op. Det er bestemt ikke for sjov skyld, at man sætter det på. Det beskytter godt, så du slipper for at rende rundt at fjerne maling efterfølgende.
  3. Lad malingen tørre. Det er ingen grund til ikke at vente på, at malingen ikke er helt tør. Begynder du at hænge billeder op eller generelt bare berøre maling, der ikke er tør, giver det mærker. Men vigtigst af alt. Skal dine vægge have maling to gange, skal du sørge for, at det første lag er ordentligt tørt. Ellers bliver det ikke optimalt og kan give nogle samlinger af maling, som ikke er hensigtsmæssigt.
  4. Du må heller aldrig glemme at dække gulvet af. Har du et fint trægulv eller måske beton, er det altså vigtigt, at du får dækket gulvet godt og grundigt af. Det tager ikke mere end nogle få minutter at sætte det godt fast. Så slipper du for pletter.
  5. Sidst, men ikke mindst. Du må aldrig glemme, at overfladen skal være flot og ensartet over det hele. Er der huller og revner, skal disse spartles først. Sådan får du klart det pæneste resultat, som du bliver glad for i længden.

Beregn og bestil malerarbejde i i 4 trin hos DANMAG malerservice

Beregn din pris på maler- og spartelarbejde 24 timer i døgnet.
START NU
1. Online tilbudsgivning
Beregn selv pris via vores prisberegner
2. Bestil online via vores shop
Efter beregning pris, kan du bestille vores ydelse
3. Udførelse af opgaven
Efter bestilling få du en bekræftelse på mail og sms
4. Afslutning & Fakturering
Du få en faktura efter arbejde er udførte

Hvor nyttigt var denne side?

Klik på antal stjerner for at bedømme den:

Gennemsnitlig vurdering 0 / 5. Antallet af stemmer: 0

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

Professionelt malerfirma & #1 Malerservice.
Dygtig til renovering og ombygning.

Vælg DANMAG til renovering af hus eller lejlighed og glæd dig til renoveringsarbejde i  topkvalitet og en fast pris.
Vi male over hele landet
Om Os:+45 50 311 311 Mobil nrsupport@danmag.comdanmag logo
apartmentprintercartcalendar-full linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram