Der er rigtigt mange malere derude og det kan være en jungle at finde den helt rigtige maler

Så, hvordan finder man den helt rigtige maler? En, der forstår sig på dine ønsker, krav og behov – og en, der kan levere den kvalitet og service, du efterspørger?

Derfor har vi set nærmere på, hvilke fordele og ulemper der er ved at vælge DANMAG malerservice ApS frem for alle andre malermestre

 

 Som de ”eneste” i Danmark har vi hos DANMAG ApS en online prisberegner, hvor du kan se maler prisen med det samme og de er 100% faste. Vi har en drop-down- menu under hver maler produkt/opgave, hvor du vælger det, du vil have lavet og derefter kan se den samlede maler pris.

 Da vi er den ”eneste” malerforretning i Danmark, der har online booking af malerarbejde, kan du hos undgå de dyre ekstraregninger, du ellers plejer at få hos alle de andre malerfirmaer. De fleste kan ikke beregne prisen til præcist, som vi kan – og de møder derfor personligt op.

 

Lad os tage et eksempel:

For nogle få år siden, da vi ikke havde bygget vores online prisberegner, var vi ude hos kunderne personligt for at give et tilbud. Men som alle de fleste andre virksomheder, beregnede vi prisen på den måde, at vi gik rundt om boligen og tog et hurtigt kig på vægge, lofter og træværket osv., tog nogle billeder og skrev en kort beskrivelse på et stykke papir eller på mobiltelefon og skyndte os tilbage til opgaven, vi var i gang med. Nogle dage vi havde flere kunder, vi skulle besøge samme dag og give en pris på.

Det er typisk selvstændige malere og andre små firmaer, at de har så travlt, at de først sender tilbud om aftenen efter arbejde. Ellers gør ca. 70% det først efter nogle dage efter, selvom fleste boligejerne er interesseret i at vide prisen på malearbejdet meget hurtigere

 

 Har du haft en maler ude for at se på det, der skal laves, er det ikke sikkert, at vedkommende har noteret 100% rigtigt.

 

 Får du et tilbud tilsendt fra en maler, der har været ude at give et personligt tilbud, er det typisk meget uspecifikt. Der står måske bare maling af vægge og lofter. Mange gange mangler der detaljerede beskrivelser af det faktisk arbejde. Henvender du dig hos os på vores hjemmeside, har du typisk 20-25 spørgsmål, før opgaven er helt defineret, og før du får den rigtige pris. Du vælger selv din opgave, og der er hjælpetekster, der forklarer uddybende.

Og så kan du altid se uddybende forklaringer på din regning, hvad du betaler for. Og du får en fast pris hos os. Den store forskel på os og alle andre er, at du får et specificeret tilbud, når du handler med os.

 

Tænk dig om, før du siger ja tak til en maler og hans tilbud. Er alt ikke indkluderet i prisen, ender du med at få en ekstra regning efterfølgende, når arbejdet er udført . Og det bliver dyrere i længden.

 

Eksempel:

Maleren skriver i tilbuddet, at der skal males lofter 1 gang, men glemmer at skrive, hvilke glans det skal være.
Maleren skriver i tilbuddet, at radiatoren skal males, men glemmer at spørge, om rørene også skal males.
Maleren skriver i tilbuddet, at træværk fx skal males, men skriver ikke, hvilken forberedelse, der ligger forud for arbejdet. Nemlig en let slibning eller vask osv. Derfor ender det ofte med, at kunden siger, at vedkommende troede, at de ting var inkluderet i prisen. Samtidig tror kunden, at at rørene i badeværelsesvægge er med i den pris, maleren gav på maling af vægge, men det synes maleren ikke.

 

Derfor ender de uafklarede ting typisk med, at maleren sender en ekstraregning, eller at de ekstra ting ikke bliver udført ordentligt. Og den lejede bolig ikke bliver synet, og boligselskabet trækker pengene fra depositum osv. Vi har set alle de scenarier før. Men det vigtigste er, at du som kunde ikke har noget på skift, når et tilbud ikke er specificeret og du dermed kan ende med at miste mange penge.

 

Det har vi oplevet før, og det var meget irriterende. Da kunden synes en ting, mens maler synes en anden ting. Det er ikke godt for begge parter.

 

– Fordelen ved et personligt tilbud er, at der er den personlige kontakt mellem kunde og maler. Men som nævnt er priserne ofte ikke 100% korrekte, da man har det med at glemm en masse ting. Benytter man prisberegneren på vores side, får du den eksakte pris med det samme.

 

Det er store fordele ved at bruge vores online prisberegner. Vi er altid online og kan garantere hurtig opstart. Du kan altid bestille online – 24/7/365. Og så kan du få hjælp via vores livechat, hvis du har spørgsmål. Du får en online konto, og du får 5% ekstra i rabat på din 2. ordre.

 

Vi er Kåret som Årets Maler 2017. Det kan godt være, at vi ser dyrere ud ved første øjekast, når du ser på prisen. Men sammenligner med de andre malerforetninger/enkeltmandsvirksomheder, der sender dig ekstraregninger efterfølgende, får du hos os en fast pris. Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer.

Lad mig beregne pris

 

Hvor nyttigt var dette indlæg?

Klik på antal stjerner for at bedømme den:

Gennemsnitlig vurdering 5 / 5. Antallet af stemmer: 1

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.