DANMAG ApS - Malerarbejde & renovering

Ingen varer i kurven.

BEREGN PRIS

september 27, 2020

Du begår en fejl når du stoler på et firma, der ikke er en del af de Malermestres Garantiordning

Hvorfor stole på et malerfirma, der IKKE er en del af de Danske Malermestres Garantiordning, når du kan vælge et, der er?

Når et malerfirma er en del af det, har du vished om, at du får udført et stykke håndværk, der er korrekt udført. Det er netop det, der er formålet. Problemet er, at hvis du vælger en maler, der ikke er medlem, kan du kun klage til den pågældende maler. Og nægter vedkommende at udbedre skader og fejl. Eller hvad der ellers kan være tale om, har du ikke andre steder at henvende dig.

Hvis malerarbejdet ikke lever op til forventningerne

Det forpligter at yde kvalitet. Alle medlemmer af Danske Malermestre er derfor omfattet af Håndværkets Ankenævn og Danske Malermestres garantiordning, der har til formål at sikre kunderne et håndværksmæssigt korrekt udført malerarbejde.
Lever malerarbejdet af en eller anden grund ikke op til Deres forventninger, har De adgang til at indbringe sagen for Håndværkets Ankenævn. Ankenævnet vil i første omgang give Danske Malermestre 4 uger til at løse sagen. Hvis ikke det lykkes, vil Ankenævnet tage stilling til sagen. Får De medhold i Deres klage, er vores medlem forpligtet til at efterkomme Ankenævnets afgørelse.

Hvis vort medlem mod forventning ikke retter sig efter Ankenævnets afgørelse, vil Danske Malermestres garantiordning sørge for at Ankenævnets afgørelse fuldbyrdes. Enten ved at sørge for, at manglerne udbedres af et andet medlem eller ved at udbetale et beløb svarende til Ankenævnts vurdering af manglerne. Det gælder dog ikke, hvis sagen drejer sig om prisen på det udførte malerarbejde. I den situation er der ingen dækning fra garantiordningen. Garantiordningen dækker op til 100.000 kr. i udbedringsomkostninger. Og kun hvis der klages over arbejdet, inden der er gået et år fra det er faktureret til Dem.

Vi er stolte af at kunne fortælle, at det er yderst sjældent, at der rejses garantisager over for medlemmer af Danske Malermestre.

Det dækker Garantiordningen

Klageberettigede og dermed dækket af garantiordningen er:

  • Private forbrugere, der som ejere får udført malerarbejde i egen bolig eller sommerhus
  • Private forbrugere, der som lejere eller andelshavere får udført malerarbejde i egen bolig for egen regning.

 

Kvalitetssikring af det udførte arbejde

Når et malerfirma er en del af garantiordningen, kan du være sikker på, at firmaet leverer et godkendt resultat, der er i overensstemmelse med den kvalitet, som ordningen står for. Det betyder, at du er sikret som forbruger og med ro i sindet kan bestille maler til din opgave. Men når du har muligheden for at vælge det bedre alternativ, hvorfor så ikke gøre det? Det kan godt være, at maleren er en smule dyrere. Men til gengæld får du det ønskede resultat – for det er du garanteret.

 

Du kan ende med at købe katten i sækken, hvis ikke din maler formår at male tilstrækkeligt og måske anvender en billig maling, der ikke er dækkende og i en god nok kvalitet, der er langtidsholdbar. Det kan du helt undgå, hvis du vælger firma som er medlem af de Danske Malermestres Garantiordning.

 

Ud over det kører vi selv med tilfredshedsgaranti, hvorfor vi aldrig forlader dig og din opgave, før du er helt tilfreds. Det er rart at have den ekstra sikkerhed, ik’?

Beregn og bestil malerarbejde i i 4 trin hos DANMAG malerservice

Beregn din pris på maler- og spartelarbejde 24 timer i døgnet.
START NU
1. Online tilbudsgivning
Beregn selv pris via vores prisberegner
2. Bestil online via vores shop
Efter beregning pris, kan du bestille vores ydelse
3. Udførelse af opgaven
Efter bestilling få du en bekræftelse på mail og sms
4. Afslutning & Fakturering
Du få en faktura efter arbejde er udførte

Hvor nyttigt var denne side?

Klik på antal stjerner for at bedømme den:

Gennemsnitlig vurdering 0 / 5. Antallet af stemmer: 0

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

Professionelt malerfirma & #1 Malerservice.
Dygtig til renovering og ombygning.

Vælg DANMAG til renovering af hus eller lejlighed og glæd dig til renoveringsarbejde i  topkvalitet og en fast pris.
Om Os:+45 71 74 72 41+45 50 311 311 (SMS)support@danmag.comdanmag logo
apartmentprintercartcalendar-full linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram