DANMAG ApS - Malerarbejde & renovering

Ingen varer i kurven.

BEREGN PRIS

januar 26, 2022

Findes ÅRETS HÅNDVÆRKERTM 2019 i Åbyhøj/København

DANMAG malerservice er finalist til ÅRETS MALER 2019

Det er en glad Daniel Gadus der har modtaget nyheden om, at DANMAG ApS igen er finalist til ÅRETS HÅNDVÆRKERTM i kategorien Årets Maler (5-9 ansatte). Vinderne af den eftertragtede pris kåres den 10. og 11. april 2019 i Cirkusbygningen i København.

Når kåringerne af ÅRETS HÅNDVÆRKERTM 2019 finder den sted, sker det over to dage – onsdag d. 10. og torsdag d. 11. april i Cirkusbygningen i København. Her vil Aarhus & København være godt repræsenteret til det stort anlagte awardshow for byggebranchen. DANMAG ApS, der holder til både i Åbyhøj samt København, er udråbt som finalist til ÅRETS HÅNDVÆRKERTM 2019 i kategorien Årets Maler (5-9 ansatte).

Takker sine medarbjdere

Daniel Gadus fra DANMAG ApS fortæller hvordan han fandt ud af at de var blevet finalist:
– Jeg vidste hvornår finalisterne til vores kategori blev offentliggjort, så jeg fulgte selvfølgelig med, da udsendelsen blev vist LIVE på Facebook. Og da de kaldte vores navn, blev jeg simpelthen så glad! Det er jo en kæmpe anerkendelse at blive finalist, og det gør mig virkelig stolt. Men jeg skyndte mig også at ringe rundt til alle medarbejdere og takke for deres gode indsats – det er jo takket være dem, at vi får de flotte anmeldelser fra vores kunder, som nu har resulteret i vores 3. finalist plads.

Det kræver en god kundeservice og kvalitets malerarbejde at nå finalen

Virksomheden er blandt de i alt 238 håndværksfirmaer fordelt på 27 forskellige kategorier, som har fået de højeste ratings fra kunderne det seneste år på anmeldelsesportalen www.anmeld-haandvaerker.dk, der danner baggrund for kåringerne af ÅRETS HÅNDVÆRKERTM 2019.
De bedste håndværkere har succes
Mere end 5.000 håndværksfirmaer har fået anmeldelser på anmeld-haandvaerker.dk. Alle vurderes løbende af deres kunder på fem parameter – aftale, kommunikation, pris, tilfredshed og oprydning. Det er ottende gang vi ser en positiv udvikling, fortæller Peter Birkelund, der er medstifter af bygogbolig.dk, som står bag både www.anmeld-haandvaerker.dk og ÅRETS HÅNDVÆRKERTM 2019 og fortsætter ”Fremgangen er størst på aftaleområdet, hvor karakterer nu ligger på flotte 4,84 ud af en skala der går til 5,00. Samlet set er gennemsnittet fortsat 4,77 som var rekorden fra sidste år. Det går således fortsat fremad for håndværkerne, som bliver stadigt bedre til at levere den gode serviceoplevelse hos kunderne.”

Daniel Gadus fra DANMAG ApS fortæller:
– Vi ser frem til en fantastisk aften i Cirkusbygningen og håber selvfølgelig, at vi kan gøre ligesom vi gjorde i 2017, hvor vi kom på scenen som vindere af vores kategori, og kunne tage statuetten med hjem.
Det bliver spændende!

Beregn og bestil malerarbejde i i 4 trin hos DANMAG malerservice

Beregn din pris på maler- og spartelarbejde 24 timer i døgnet.
START NU
1. Online tilbudsgivning
Beregn selv pris via vores prisberegner
2. Bestil online via vores shop
Efter beregning pris, kan du bestille vores ydelse
3. Udførelse af opgaven
Efter bestilling få du en bekræftelse på mail og sms
4. Afslutning & Fakturering
Du få en faktura efter arbejde er udførte

Hvor nyttigt var denne side?

Klik på antal stjerner for at bedømme den:

Gennemsnitlig vurdering 0 / 5. Antallet af stemmer: 0

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

Professionelt malerfirma & #1 Malerservice.
Dygtig til renovering og ombygning.

Vælg DANMAG til renovering af hus eller lejlighed og glæd dig til renoveringsarbejde i  topkvalitet og en fast pris.
Om Os:+45 71 74 72 41+45 50 311 311 (SMS)support@danmag.comdanmag logo
apartmentprintercartcalendar-full linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram