DANMAG ApS - Malerarbejde & renovering

Ingen varer i kurven.

BEREGN PRIS

januar 17, 2021

Kvalitetsbevidst og professionelt malerfirma i København

Er du på udkig efter en seriøs og professionel maler i København, der har fokus på kvalitet og finesse frem for hastværk og lastværk? Så er DANMAG malerservice svaret på din bønner. Skal huset eller lejligheden nyde godt af kærlige penselstrøg, så er vi parate til at påtage os opgaven. Vi er et yderst velrenommeret malerfirma i København, som er kendt for vores høje produktkvalitet. Vi yder vores ypperste hver gang, da vi er meget bevidste om betydningen af at aflevere et perfekt resultat.

Vores mål er din tilfredshed, hvorfor vi følger enhver opgave helt til dørs. Er der mod forventning noget, der skal rettes, så gør vi det med et smil. Vi står 100% på mål for vores arbejde. Vi er passionerede håndværkere, der gør en dyd ud af at skabe et tillidsbånd til vores kunder. Det handler ikke kun om at male, men om at skabe nye rammer og skabe et nyt hjem, der har fået nyt liv og en ny sjæl samt en inspirerende atmosfære. Vi tillader os at påstå, at du kan mærke og se forskel på det, vi laver og det, alle andre laver. Vi er perfektionister i alle henseender, og det ser vi som en styrke.

Din erfarne maler i København

Til trods for vores relativt korte eksistens på 7 år har vi gjort livet meget bedre for rigtig mange kunder. Vi har udført opgaver for både virksomheder og private, da ingen opgave er for stor eller lille. Vi har stor erfaring i branchen, og vi er eksperter i at male alt fra huse og lejligheder til enkelte værelser, køkkener og stuer. Ud over at male kan vi selvfølgelig også spartle vægge og lofter, opsætte filt og meget mere. Vi har stor respekt for din tid og er derfor utroligt fleksible og kan agere hurtigt, hvis dette er behovet. Vi er til for din skyld, og vi gør alt for alle imødekomme dine ønsker inden for vores kompetencer. Vi er stolte håndværkere, og vi er passionerede. Vi er professionelle og imødekommende, og vi gør en dyd ud af at behandle dit hjem med respekt og omsorg. Vi kvitterer tilliden med at efterlade dig med et flot resultat, som du kan være rigtig glad for.

Bestil malermester i København online hos DANMAG

Vi kan klare rigtig mange typer opgaver, og vi kan helt sikkert også klare din. Hos os behøver du ikke at vente på, at vi åbner eller afsætte tid til at tage ned til os. Her kan du bestille det hele online – nemt og bekvemt. Du vælger bare, hvad du vil have lavet, og ud for hver ting kan du se prisen. Når du har fundet det, vi skal udføre for dig, bestiller og betaler du. Vi sender en bekræftelse til dig, og efterfølgende aftaler vi tidspunktet. Husk, at vi kan rykke hurtigt på en opgave, hvis det er noget, der haster.

Er du ikke overbevist om, at vi det rette malerfirma i København til netop din opgave? Vores kvalitetsscore på hele 4,9 ud af 5 på Anmeld Håndværker vidner om, at vi kan vores kram. Vi glæder os også til at male for dig og gøre dig glad for dit nye hjem.

Beregn og bestil malerarbejde i i 4 trin hos DANMAG malerservice

Beregn din pris på maler- og spartelarbejde 24 timer i døgnet.
START NU
1. Online tilbudsgivning
Beregn selv pris via vores prisberegner
2. Bestil online via vores shop
Efter beregning pris, kan du bestille vores ydelse
3. Udførelse af opgaven
Efter bestilling få du en bekræftelse på mail og sms
4. Afslutning & Fakturering
Du få en faktura efter arbejde er udførte

Hvor nyttigt var denne side?

Klik på antal stjerner for at bedømme den:

Gennemsnitlig vurdering 4.9 / 5. Antallet af stemmer: 250

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

Professionelt malerfirma & #1 Malerservice.
Dygtig til renovering og ombygning.

Vælg DANMAG til renovering af hus eller lejlighed og glæd dig til renoveringsarbejde i  topkvalitet og en fast pris.
Om Os:+45 71 74 72 41+45 50 311 311 (SMS)support@danmag.comdanmag logo
apartmentprintercartcalendar-full linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram