DANMAG ApS - Malerarbejde & renovering

Ingen varer i kurven.

BEREGN PRIS

marts 23, 2021

Maling af træværk

Træværket i dit hus har jævnligt brug for, at du giver det en kærlig hånd i form af nyt maling, hvis du ønsker at holde det pænt. Maling af træværk i hjemmet inkluderer blandt andet maling af fodlister, døre og dørkarme. Det virker måske ikke synderligt nødvendigt at male disse ting. Men det vil komme bag på dig, hvor stor en forskel det vil gøre for dit hus eller din lejlighed, hvis du får malet dit træværk rundt omkring i boligen.

Det kan få din lejlighed eller dit hus til at fremstå meget pænere og mere velholdt, end hvis du blot lader farven falme. Det er derfor en god idé, at lade dit træværk male en gang imellem. Så du lige netop undgår, at farven falmer og dit hus eller din lejlighed kommer til at virke ældre. Hvilket også får din bolig til at falde i værdi, hvis den skal sælges.

Maling af træværk – hvad skal det koste?

Hos DANMAG malerservice finder du nogle af de bedste priser på maling af træværk. Eksempelvis kan du få malet dine fodlister for kun 42 kr. inkl. moms pr. meter. Mens det ikke skal koste dig mere end 450 kr. inkl. moms, hvis du ønsker at få malet en dørkarm – eller måske endda flere. Vi tilbyder desuden også at male dine døre for den nette sum af 550 kr. inkl. moms. Det findes ikke billigere. Ydermere, så yder DANMAG malerservice også altid et kvalitets rigtigt stykke arbejde, hvilket betyder, at vi altid leverer et færdigt resultat, som du kan være tilfreds med. Vi har stor erfaring med maling af træværk. Og har derfor også en lang række referencer, der kan underbygge vores udtalelser om kvalitet. Skal du have malet træværk i huset eller lejligheden, så kontakt DANMAG i dag.

Beregn og bestil malerarbejde i i 4 trin hos DANMAG malerservice

Beregn din pris på maler- og spartelarbejde 24 timer i døgnet.
START NU
1. Online tilbudsgivning
Beregn selv pris via vores prisberegner
2. Bestil online via vores shop
Efter beregning pris, kan du bestille vores ydelse
3. Udførelse af opgaven
Efter bestilling få du en bekræftelse på mail og sms
4. Afslutning & Fakturering
Du få en faktura efter arbejde er udførte

Hvor nyttigt var denne side?

Klik på antal stjerner for at bedømme den:

Gennemsnitlig vurdering 4.9 / 5. Antallet af stemmer: 250

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

Professionelt malerfirma & #1 Malerservice.
Dygtig til renovering og ombygning.

Vælg DANMAG til renovering af hus eller lejlighed og glæd dig til renoveringsarbejde i  topkvalitet og en fast pris.
Om Os:+45 71 74 72 41+45 50 311 311 (SMS)support@danmag.comdanmag logo
apartmentprintercartcalendar-full linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram