Maling af træværk

Træværket i dit hus har jævnligt brug for, at du giver det en kærlig hånd i form af nyt maling, hvis du ønsker at holde det pænt. Maling af træværk i hjemmet inkluderer blandt andet maling af fodlister, døre og dørkarme. Det virker måske ikke synderligt nødvendigt at male disse ting. Men det vil komme bag på dig, hvor stor en forskel det vil gøre for dit hus eller din lejlighed, hvis du får malet dit træværk rundt omkring i boligen.

Det kan få din lejlighed eller dit hus til at fremstå meget pænere og mere velholdt, end hvis du blot lader farven falme. Det er derfor en god idé, at lade dit træværk male en gang imellem. Så du lige netop undgår, at farven falmer og dit hus eller din lejlighed kommer til at virke ældre. Hvilket også får din bolig til at falde i værdi, hvis den skal sælges.

Maling af træværk – hvad skal det koste?

Hos DANMAG malerservice finder du nogle af de bedste priser på maling af træværk i Århus og omegn. Eksempelvis kan du få malet dine fodlister for kun 42 kr. inkl. moms pr. meter. Mens det ikke skal koste dig mere end 390 kr. inkl. moms, hvis du ønsker at få malet en dørkarm – eller måske endda flere. Vi tilbyder desuden også at male dine døre for den nette sum af 460 kr. inkl. moms. Det findes ikkebilligeree. Ydermere, så yder DANMAG malerservice også altid et kvalitetsrigtigt stykke arbejde, hvilket betyder, at vi altid leverer et færdigt resultat, som du kan være tilfreds med. Vi har stor erfaring med maling af træværk. Og har derfor også en lang række referencer, der kan underbygge vores udtalelser om kvalitet. Skal du have malet træværk i huset eller lejligheden, så kontakt DANMAG i dag.

Beregn pris & bestil online og spar 20%

Hvor nyttigt var dette indlæg?

Klik på antal stjerner for at bedømme den:

Gennemsnitlig vurdering 0 / 5. Antallet af stemmer: 0

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.