DANMAG ApS - Malerarbejde & renovering

Ingen varer i kurven.

BEREGN PRIS

januar 26, 2022

Sådan fik vi malet kontorerne på blot 5 timer

Uanset hvordan man vender og drejer det, er et sprøjteanlæg det klart mest effektive, når det kommer til malerarbejde. En helt konkret opgave, hvor vi fik en hasteopgave med nogle kontorer, der skulle males, kunne vi male det hele på blot 5 timer. Det kunne vi ikke have gjort, hvis ikke det var for vores sprøjteanlæg. Der er jo en god grund til, at vi selv har valgt at investere i det. Vi ved bare, hvor mange ressourcer det frigiver.

Skulle vi have malet alle kontorer med ruller og pensler, ville det have krævet en stor besætning at udføre det på den ønskede tid. Og er man så hurtig med de redskaber, er det ikke sikkert, at det bliver udført korrekt. Vi anvender DP-Airless sprøjte udstyr, da vi gerne vil kunne det bedste resultat. Da vi lever af glade og tilfredse kunder, er det en forudsætning.

Hurtigt sprøjtemaling, nemt og flot

Når man skal i gang med at male med sprøjteanlæg, er det lige så vigtigt, som det alltid er, at man får dækket godt af over det hele. Det gælder både lister og gulve. Når først det er gjort ordentligt, går det hele så let som en leg. Sprojetamling er nemt, hurtigt og endda sjovt at male – og så bliver det bare flottere og mere ensartet. Selvom vi har mange års erfaring som maler bag os med almindeligt malerudstyr, må vi bare tage hatten af for, hvor bekvemt og professionelt det er med sprøjte.

Skal der spartles ud, inden der skal males, kan du også få et spartelanlæg, der kan gøre det meget nemmere sammenlignet med at gøre det manuelt. Sådan gjorde vi, da vi malede kontorer på kun 5 timer. Nemmere og bedre bliver det bare ikke. Og du sparer en masse tid.

maling af kontor

Beregn og bestil malerarbejde i i 4 trin hos DANMAG malerservice

Beregn din pris på maler- og spartelarbejde 24 timer i døgnet.
START NU
1. Online tilbudsgivning
Beregn selv pris via vores prisberegner
2. Bestil online via vores shop
Efter beregning pris, kan du bestille vores ydelse
3. Udførelse af opgaven
Efter bestilling få du en bekræftelse på mail og sms
4. Afslutning & Fakturering
Du få en faktura efter arbejde er udførte

Hvor nyttigt var denne side?

Klik på antal stjerner for at bedømme den:

Gennemsnitlig vurdering 0 / 5. Antallet af stemmer: 0

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

Professionelt malerfirma & #1 Malerservice.
Dygtig til renovering og ombygning.

Vælg DANMAG til renovering af hus eller lejlighed og glæd dig til renoveringsarbejde i  topkvalitet og en fast pris.
Om Os:+45 71 74 72 41+45 50 311 311 (SMS)support@danmag.comdanmag logo
apartmentprintercartcalendar-full linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram