DANMAG ApS - Malerarbejde & renovering

Ingen varer i kurven.

BEREGN PRIS

januar 26, 2022

Tips til maling af en enkelt væg

Findes der noget bedre end at sætte et nyt, lækkert præg på et enkelt rum i hjemmet? Nej, vel? Når du tilføjer en ny farve til eksempelvis soveværelset, stuen eller køkkenet, får du nemlig hurtigt tilføjet et anderledes udtryk, der kan skabe en helt ny atmosfære. Du behøver dog langt fra at male hele rummet for at skabe et nyt udseende: Maling af en enkelt væg i et rum kan have en lige så stor effekt som istandsættelse af alle væggene. Læs mere her på siden, og få masser af inspiration til dit malerarbejde.

Hvorfor skal jeg kun male en enkelt væg?

Det behøver ikke at være en krævende fornøjelse at skabe fornyelse i et rum. Nymalede vægge i dit hus er altid flotte, men det er ikke nødvendigt at genopfriske alle sider i rummet. Det kan sagtens have samme effekt at tilføre lidt farve ved blot at male en enkelt væg, og det giver med stor sandsynlighed også et andet blikfang, end hvis du maler alle vægge i den samme farve. Det er i virkeligheden kun din fantasi, der sætter grænsen. Der er ingen tvivl om, at maling af én væg gør meget for udseendet i et rum. Er det første gang, du skal male, er hvid den oplagte farve. Hvid er et klassisk og traditionelt valg, der passer til langt det meste, og skulle du endda have lyst til at eksperimentere med andre farver, er den nem at male over. Hvid kan samtidig styrke lysindfaldet i rummet og på den måde få det til at føles større.

Sæt kulør på hverdagen med en farvet væg

Farver tilfører energi til et rum på en helt anden måde end hvid. En mørk, rød farve kan eksempelvis skabe en mere hyggelig og varm atmosfære, mens en farve i en blå nuance kan skabe ro og idyl. Hvis du er lidt usikker på at kaste dig ud et alt for farverigt malerprojekt, kan du starte med en mere nedtonet farve. Vælger du en iøjefaldende farve, er det en god idé at vælge en nuance, som du tror, du vil kunne lide at kigge på i lang tid. Det kan være, at det giver sig selv, når du skal vælge, hvilken væg i rummet du skal male. Når du kigger på væggene i rummet, kan du med fordel overveje at male en væg over for vinduet. Herved får du det bedste lys på farven, og du undgår, at en mørk nuance kan blive for dunkel. Alternativt kan du vælge en af rummets endevægge, hvor lyset fra vinduet også ofte rammer flot.

Få mere ud af rummet ved maling af en enkelt væg

Når du maler en enkelt væg i et værelse, kan du hurtigt få oplevelsen af, at hele indretningen er forandret. Med en farvet væg kan du nærmest opdele rummet, hvis du ønsker et separat område i en større stue, eksempelvis ved et spisebord. En farvet væg adskiller rummet på ny og anderledes måde, og du slipper for at gøre noget ved selve indretningen i form af møbler. Hvis du vil have hjælp til malerarbejdet af en enkelt væg, kan du altid kontakte et professionelt malerfirma. Her kan du få inspiration og gode råd til at vælge en farve, eller du kan få en erfaren maler til at udføre arbejdet, hvis du vil være sikker på at få et rigtig flot maleresultat.

Maling af en enkelt væg | Få masser af inspiration

 

Beregn og bestil malerarbejde i i 4 trin hos DANMAG malerservice

Beregn din pris på maler- og spartelarbejde 24 timer i døgnet.
START NU
1. Online tilbudsgivning
Beregn selv pris via vores prisberegner
2. Bestil online via vores shop
Efter beregning pris, kan du bestille vores ydelse
3. Udførelse af opgaven
Efter bestilling få du en bekræftelse på mail og sms
4. Afslutning & Fakturering
Du få en faktura efter arbejde er udførte

Hvor nyttigt var denne side?

Klik på antal stjerner for at bedømme den:

Gennemsnitlig vurdering 0 / 5. Antallet af stemmer: 0

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

Professionelt malerfirma & #1 Malerservice.
Dygtig til renovering og ombygning.

Vælg DANMAG til renovering af hus eller lejlighed og glæd dig til renoveringsarbejde i  topkvalitet og en fast pris.
Vi male over hele landet
Om Os:+45 50 311 311 Mobil nrsupport@danmag.comdanmag logo
apartmentprintercartcalendar-full linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram