Et malerarbejde med indhold

Maling er ikke bare maling

Maling er ikke bare maling, og at få malet sit hus er ikke en beslutning, man bare lige tager. Der skal overvejes op til flere ting, og der skal tages højde for andre ting. Det er altså et spørgsmål om at gennemtænke sin opgave, da man ellers hurtigt kan gå hen og blive træt af resultatet. DANMAG er en maler hjemmehørende lidt uden for Århus, nu også med afdeling i Kbh og vi tilbyder alle former for malerarbejde, men også mere end det. Foruden tapetsering giver vi også den nødvendige hjælp og support, der skal til for at blive hundrede procent tilfreds med arbejdet efterfølgende.

 

Kunderne smider om sig med fine og rosende ord, når det kommer til DANMAGs arbejde. Der er specielt fokus på den fine kvalitet, men også den kommunikation og fleksibilitet, som DANMAG tilbyder. En håndværker er ikke til for blot at udføre håndarbejdet. En dygtig håndværker skal også kunne forstå at kommunikere med kunderne på en passende og hensigtsmæssig måde. Dette er der for få håndværkere, der kan, men dette er til gengæld også en opgave, som DANMAG har taget op. De arbejder på at udføre alle opgaver med et smil. Og skulle en forhindring eller ekstraopgave dukke op, kan denne også klares uden de store problemer. Der er grund til at følge de mange referencer og roser, som DANMAG får. Da disse i kombination med firmaets medlemskab i Danske Malermestre blot cementerer din sikkerhed for kvalitet.

Alt for mange håndværkere prøver at sløre deres fejl og mangler grundet for hurtigt og billigt arbejde. Dette vil DANMAG til livs, hvilket vi bestræber os på vha. kvalitetsudført malerarbejde i og omkring Århus og Købenahvn , udført af et kompetent malerteam. Teamet er sammensat af danske og slovakiske malere, der alle yder deres ypperste for at levere en maleropgave i topklasse. Kontakt os, hvis du har en maleropgave, der skal udføres. Eller blot har tanker om en, da du får et uforpligtende tilbud.

Beregn pris & bestil online og spar 20%