DANMAG ApS - Malerarbejde & renovering

Ingen varer i kurven.

BEREGN PRIS

november 27, 2021

Et malerarbejde med indhold

Maling er ikke bare maling

Maling er ikke bare maling, og at få malet sit hus er ikke en beslutning, man bare lige tager. Der skal overvejes op til flere ting, og der skal tages højde for andre ting. Det er altså et spørgsmål om at gennemtænke sin opgave, da man ellers hurtigt kan gå hen og blive træt af resultatet. DANMAG er en maler hjemmehørende lidt uden for Århus, nu også med en malerafdeling i Kbh og vi tilbyder alle former for malerarbejde, men også mere end det. Foruden tapetsering giver vi også den nødvendige hjælp og support, der skal til for at blive hundrede procent tilfreds med arbejdet efterfølgende.

 

Kunderne smider om sig med fine og rosende ord, når det kommer til DANMAGs arbejde. Der er specielt fokus på den fine kvalitet, men også den kommunikation og fleksibilitet, som DANMAG tilbyder. En håndværker er ikke til for blot at udføre håndarbejdet. En dygtig håndværker skal også kunne forstå at kommunikere med kunderne på en passende og hensigtsmæssig måde. Dette er der for få håndværkere, der kan, men dette er til gengæld også en opgave, som DANMAG har taget op. De arbejder på at udføre alle opgaver med et smil. Og skulle en forhindring eller ekstraopgave dukke op, kan denne også klares uden de store problemer. Der er grund til at følge de mange referencer og roser, som DANMAG får. Da disse i kombination med firmaets medlemskab i Danske Malermestre blot cementerer din sikkerhed for kvalitet.

Alt for mange håndværkere prøver at sløre deres fejl og mangler grundet for hurtigt og billigt arbejde. Dette vil DANMAG til livs, hvilket vi bestræber os på vha. kvalitets udført malerarbejde i og omkring Århus og København , udført af et kompetent malerteam. Teamet er sammensat af danske og slovakiske malere, der alle yder deres ypperste for at levere en maleropgave i topklasse. Kontakt os, hvis du har en maleropgave, der skal udføres. Eller blot har tanker om en, da du får et uforpligtende tilbud.

Beregn og bestil malerarbejde i i 4 trin hos DANMAG malerservice

Beregn din pris på maler- og spartelarbejde 24 timer i døgnet.
START NU
1. Online tilbudsgivning
Beregn selv pris via vores prisberegner
2. Bestil online via vores shop
Efter beregning pris, kan du bestille vores ydelse
3. Udførelse af opgaven
Efter bestilling få du en bekræftelse på mail og sms
4. Afslutning & Fakturering
Du få en faktura efter arbejde er udførte

Hvor nyttigt var denne side?

Klik på antal stjerner for at bedømme den:

Gennemsnitlig vurdering 0 / 5. Antallet af stemmer: 0

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

Professionelt malerfirma & #1 Malerservice.
Dygtig til renovering og ombygning.

Vælg DANMAG til renovering af hus eller lejlighed og glæd dig til renoveringsarbejde i  topkvalitet og en fast pris.
Om Os:+45 71 74 72 41+45 50 311 311 (SMS)support@danmag.comdanmag logo
apartmentprintercartcalendar-full linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram