DANMAG ApS - Malerarbejde & renovering

Ingen varer i kurven.

BEREGN PRIS

januar 26, 2021

Glasvæv – flot og solid vægbeklædning

Glasvæv – flot og solid vægbeklædning

Skal du til at male væggene i hjemmet? Hvis ja, vil du sikkert være tilfreds med et veludført malerarbejde, men det kræver en god forberedelse. Hvis du vil gøre malerprocessen nemmere, kan du med fordel opsætte glasvæv for at få et pænt og holdbart udtryk. Her på siden kan du læse mere om, hvad glasvæv overhovedet er, og hvorfor det kan være et særligt anvendeligt materiale.

Hvad er glasvæv?

Når væggene i et rum skal males, er de fleste nok interesseret i flotte, jævne overflader. Der finde mange typer af vægbeklædning, og måske kender du allerede til filt og miljøvæv. Hvis du anvender glasvæv, får du et materiale, der er særligt nemt at anvende, ligesom det giver et tilfredsstillende resultat. Glasvæv er en form for overfladebehandling, der netop kan bruges på lofter og vægge. Som det nok i virkeligheden fremgår af navnet, består glasvæv netop af glas og væv. Helt konkret består materialet af en masse smalle strenge af fiberglas, der sammen giver en sammenhængende kæde.

Nogle af fordelene ved at anvende glasvæv er:

  • Overfladen bliver stærkere, og dermed forbedres holdbarheden
  • Overfladen bliver mere jævn og ensartet, hvilket giver et flot resultat
  • Overfladen bliver mere modtagelig over for maling

Få et flot og holdbart resultat med glasvæv som vægbeklædning

Hvis du anvender et professionelt malerfirma til at male et rum i hjemmet, er der stor sandsynlighed for, at de anvender glasvæv. Glasvæv har en særlig lærredsstruktur, der giver en flot struktur og et anderledes udseende til dine vægge. Derimod har eksempelvis filt en helt glat overflade, der giver et finere udtryk. Det kan være en smagssag, hvilket resultat man synes er flottest, men glasvæv tilføjer hvert fald noget moderne til en væg. Derudover er glasvæv et særligt stærkt materiale, da det er en smule tykkere i forhold til de mange andre materialer, der findes på markedet. Som udgangspunkt betyder det, at denne type vægbeklædning beskytter væggen bedre mod eventuelle revner og andre glasskader, som en væg naturligt kan være udsat for. Derfor er glasvæv ikke kun med til at sikre et flot malerarbejde, da det samtidig styrker væggens holdbarhed.

opsætning af filt

Gør arbejdet med vægbeklædning nemmere ved at vælge glasvæv

Når du skal i gang med malerarbejdet, foretrækker du formentlig en vægbeklædning, der er nem at arbejde med. Her kan det være en fordel at vælge glasvæv, da den vævede sammensætning gør, at materialet er meget fleksibelt. Faktisk kan glasvæv bøjes markant, uden at det revner. Skal du male på en væg, der har nogle små ujævnheder, kan du nemt anvende glasvæv, da det tilpasser sig til væggen. Arbejder du med en væg, der ikke er helt flad, giver anvendelsen af glasvæv typisk det flotteste malerarbejde. Materialet dækker nemlig de små ujævnheder i væggen, så malingen i langt højere grad sætter sig som et mere ensartet resultat.
Er du i tvivl om, hvilken vægbeklædning der er det bedste valg for dig, kan du med fordel altid kontakte et professionelt malerfirma. Et malerfirma har ofte mange års erfaring med at opsætte glasvæv, så du kan altid være sikker på at få den korrekte vejledning i forbindelse med anvendelse de forskellige typer af vægbeklædning.

Beregn og bestil malerarbejde i i 4 trin hos DANMAG malerservice

Beregn din pris på maler- og spartelarbejde 24 timer i døgnet.
START NU
1. Online tilbudsgivning
Beregn selv pris via vores prisberegner
2. Bestil online via vores shop
Efter beregning pris, kan du bestille vores ydelse
3. Udførelse af opgaven
Efter bestilling få du en bekræftelse på mail og sms
4. Afslutning & Fakturering
Du få en faktura efter arbejde er udførte

Hvor nyttigt var denne side?

Klik på antal stjerner for at bedømme den:

Gennemsnitlig vurdering 4.9 / 5. Antallet af stemmer: 254

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

Professionelt malerfirma & #1 Malerservice.
Dygtig til renovering og ombygning.

Vælg DANMAG til renovering af hus eller lejlighed og glæd dig til renoveringsarbejde i  topkvalitet og en fast pris.
Om Os:+45 71 74 72 41+45 50 311 311 (SMS)support@danmag.comdanmag logo
apartmentprintercartcalendar-full linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram