DANMAG ApS - Malerarbejde & renovering

Ingen varer i kurven.

BEREGN PRIS

januar 26, 2022

Maling af fliser – gode råd til et flot resultat

At sætte hjemmet i stand kan ofte være forbundet med en række maleropgaver. Sådan er det hvert fald, når looket på stuen, soveværelset eller køkkenet skal ændres, men kan man male badeværelsesfliser? Måske er du vant til at udskifte fliserne på badeværelset, når det trænger til fornyelse, men her på siden kan du læse mere om fordelene ved i stedet at male fliserne.

Nyt og stilfuldt look med maling af badeværelsesfliser

Det er nok langt fra alle, der ved, at du uden problemer kan male dine fliser på badeværelset, når det skal have en opfriskning. Måske skal du istandsætte et ældre hus, eller også trænger fliserne bare til en nyt og mere indbydende udtryk. Uanset hvad årsagen er til, at du vil ændre udseendet på dit badeværelse, er der flere fordele ved at anvende maling frem for at udskifte fliserne helt. Du kan altid finde inspiration til maling af et enkelt værelse, hvor du også kan blive meget klogere på dine muligheder for et flot maleresultat.
At sætte et rum i stand kan i nogle tilfælde være en dyr fornøjelse. Sådan er det med maling af fliser, der som udgangspunkt billigere, end hvis de skulle erstattes med nogle nye. Hvis du udskifter fliserne, kræver det nemlig en smule mere arbejde, da det eksempelvis er nødvendigt, at væggene sikres mod fugt. Ved at male fliserne slipper du for en masse omfattende arbejde med blandt andet at sikre, at væggene er solide, så de ikke revner.

Maling af fliser er en relativt hurtig opgave

Hvis har malet før, kan du sikkert nikke genkendende til, at malerarbejde i nogle tilfælde kan være en tidskrævende proces. Sådan behøver det ikke at være i forbindelse med istandsættelse af badeværelse, da rummet typisk er mindre end hjemmets resterende værelser. I forhold til at skulle udskifte fliserne med nogle nye er en maleropgave et forholdsvis hurtigt alternativ. Fortryder du på et tidspunkt farvevalget til fliserne, er de også billigere og nemmere at ændre til en anden nuance. Hvis du er i gang med at give badeværelset den helt store omgang, skal du være opmærksom på, hvilken glans maling du benytter. Med maling i vådrum er det nemlig vigtigt, at du vælger et produkt, der ikke tager skade af at blive udsat for vand ved eksempelvis vandhanen eller bruseren. Du kan male dine gulv- og vægfliser med samme bøtte maling – du skal bare huske at vælge en glans, som kan anvendes på fliser.

Maling af fliser

Få hjælp til maling af badeværelse hos et professionelt malerfirma

Når du maler dine fliser på badeværelset, er det i virkeligheden kun din fantasi, der sætter grænsen. De fleste har nok oplevet, at hvid typisk er den foretrukne farve til badeværelsesflisen, men sådan behøver det langt fra at være. Selvom den hvide farve giver et minimalistisk look, kan du sagtens eksperimentere med en farvet flise, uden at det ødelægger det stilrene udtryk.

Er du i tvivl om den ønskede farve til badeværelset, kan du også nemmere starte med at male udvalgte fliser i to eller flere farver, inden fliserne udskiftes helt. Hvis du har brug for gode råd og vejledning, kan du også altid kontakte et professionelt malerfirma, der har stor erfaring med malerarbejdet af alle hjemmets rum. De kan også foretage arbejdet for dig, hvis du vil være sikker på at få et rigtig flot resultat.

Beregn og bestil malerarbejde i i 4 trin hos DANMAG malerservice

Beregn din pris på maler- og spartelarbejde 24 timer i døgnet.
START NU
1. Online tilbudsgivning
Beregn selv pris via vores prisberegner
2. Bestil online via vores shop
Efter beregning pris, kan du bestille vores ydelse
3. Udførelse af opgaven
Efter bestilling få du en bekræftelse på mail og sms
4. Afslutning & Fakturering
Du få en faktura efter arbejde er udførte

Hvor nyttigt var denne side?

Klik på antal stjerner for at bedømme den:

Gennemsnitlig vurdering 0 / 5. Antallet af stemmer: 0

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

Professionelt malerfirma & #1 Malerservice.
Dygtig til renovering og ombygning.

Vælg DANMAG til renovering af hus eller lejlighed og glæd dig til renoveringsarbejde i  topkvalitet og en fast pris.
Vi male over hele landet
Om Os:+45 50 311 311 Mobil nrsupport@danmag.comdanmag logo
apartmentprintercartcalendar-full linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram