Hos DANMAG Malerservice er vi en maler i Hasle, der tilbyder både maling og renovering af alle typer boliger uanset størrelse.

Det kan være, du bor i ældre bolig, hvor væggene har set bedre dage og trænger til en gennemgribende renovering og måske opsætning af filt, så du får en plan, flot væg på ny med efterfølgende frisk maling, der gør en synlig forskel.

Der kan være mange gode grunde til at male din bolig. Mange gør det, fordi der skal ske noget nyt engang imellem, mens andre kun gør det, når de flytter ind eller flytter ud. Ofte fordi de ikke bor det samme sted ret lang tid ad gangen. Uanset hvad er vi parate til at hjælpe med malerarbejde i høj kvalitet. Om det er en hel bolig på 175 kvm eller et lille værelse eller skur, det er ikke afgørende. Vi hjælper med alle opgaver.

Vi har mange års erfaring i branchen og har gennem årene skabt os et stærkt brand med en pris som “Årets maler” i 2017 og en nominering her i 2019. Vi har et hav af gode reviews på Trustpilot, som gør, at vi får flere kunder. Derudover er vi medlem af Danske Malermestre og har 100% tilfredshedsgaranti. Derfor er der mange, der vælger os som deres maler i 8210 Hasle eller Aarhus V., som det hedder nu.

Lad mig beregne pris

 

Svanemærket og godkendt af Astma- og Allergiforbundet

Vil du have den bedste maling når vi male hos dig i Hasle?

Vi gør bedst for dig

Hvordan er malerarbejdet opdelt ved Danmag ApS?

Vi har malet siden 2009. Vi tilbyder 1 klasses malerarbejde i Hasle, og vi har 110 % tilfredsgaranti.

Beregn pris selv online

Først og frem skal du beregne en pris via vores pris-formular og hvis du er enig med tilbuddet, bestiller du os ligesom du gør i alm. e-shop. Obs: Det er meget sjældent at vi kommer forbi og ser på opgaverne, før det giver mening

Efter online bestiling

After din online bestilling får du e-mail + SMS med ordrebekræftelse. Efter kort tid, kontakter vi dig for at aftale alle detaljerne om opstarten, adgang, farver osv...

Maling & Afslutning

Når vi er færdige, fjerner vi alt afdækningen, rydder op og fejer. Så tager vi en gennemgang af hele for at sikre rigtigt god resultat, samt du får lidt ekstra maling til senere brug.

Dét skal du være opmærksom på, når du vælger maler i Hasle

At vælge den rigtige maler virker måske ret nemt, da det bare er at tage telefonen og ringe til den første og bedste. Eller hvad? Vi ser desværre relativt ofte, at kunderne ikke har været tilfredse med deres tidligere maler. Det kan være grundet et dårligt resultat, hvor maleren har været sjusket og ikke brugt en god nok maling. Der kan være mange årsager, som er rigtig ærgerlige.

Derfor anbefaler vi, at du tjekker din maler i Hasle efter i kortene, før du siger ja til et tilbud. For det første. Lyder et tilbud for godt til at være sandt, er netop for godt til at være sandt. Det koster ikke kun 5.000 kroner at male en bolig på 100 kvm. Alene malingen løber op i den pris. For det andet bør du se efter, om maleren har erfaring og har været i branchen i mange år. Det kan nogle gange være et godt tegn.

For det tredje kan du tjekke anmeldelser. Det kan være Trustpilot, Google og Facebook. De sociale medier kan være hårde mod de selvstændige erhvervsdrivende, men det gør også, at du kan undgå at brænde nallerne. En god maler med respekt for sig selv gør noget ud af at fortælle kunder, at han har glade kunder, og at det er det, han arbejder for at skabe flere af. Gør dit forarbejde, og stil krav. Det gør vi.

Hasle blev en del af Aarhus V.
Hasle er en by, der ligger ganske kort uden for Aarhus Centrum. En tur ud ad Viborgvej på fire kilometer, og så er du på Hasle Torv. Der bor i alt 23.934 indbyggere, som er fordelt på områderne Bispehaven, Charlottehøj, Frydenlund, Herredsvang, Møllevangen og hele området omkring villakvarteret ved fx Klokkervej, hvor der ligger nogle ganske dyre huse klods op af ghettoen i Bispehaven.

Faktisk anses Hasle ikke længere for at være en selvstændig by, da man i dag siger 8210 Aarhus V. om området. Dog har byen sit eget sogn ved samme navn, Hasle Sogn. Bydelen ligger i Aarhus Kommune med 345.332 indbyggere, som igen hører under Region Midtjylland. Ud over Hasle Torv ligger der få specialbutikker i området, og ellers er resten boliger og ganske lidt erhverv.

Går vi helt tilbage til 1600-tallet, kunne du have svært ved at finde en maler i Hasle. Her var 15 gårde og ikke skyggen af at være den by, det er i dag. Vi har en stor del af vores kunder i dette område, hvor vi ser en ret stor del villaer, men også kommer ud til lejligheder i alle størrelser.

Tæt på universitet og handelsskole

Vil man gøre store indkøb til jul, skal man en tur ind til centrum af Aarhus. Det tager kun få minutter med bus eller en rask gåtur, hvis man er til det. Ellers triller cyklen ganske let hele vejen ned i byen på ingen tid. Hasle ligger lige ved Handelshøjskolen på hjørnet af Viborgvej og Ringgaden ved det såkaldt Pipkvarter, hvor der ligger nogle rigtigt spændende villaer i alle størrelser og prisklasser.

Da Hasle ikke ligger langt fra Aarhus og grænser op til byen samt Tilst og Åbyhøj, får man også nogle dyre kvadratmeterpriser – alt efter hvor i Aarhus V. Pipkvarteret er noget af det dyreste her, hvor Bispehaven er ret billigt. Der er indkøbsmuligheder til dagligdagen og institutioner til børn og unge i alle aldre på tværs af byen.

Da vi er tæt på byen, er det nemt at komme med bussen. Der går mange forskellige forbindelser, som afgår ca. hvert 10. minut. Og så har man Letbanen, der går hele vejen ude fra Lystrup og ind langs Randersvej og derfor ikke er langt fra.

Få en pris på malerarbejde nu

Skal du have malet din bolig, og søger du efter den mest kompetent maler i Hasle? Hos DANMAG Malerservice er vi klar til at hjælpe dig og kan rykke med kort varsel. Hvis ikke du kan vente med at få et tilbud på din opgave, kan du regne din pris ud nu. Brug vores prisberegner, hvor du også kan bestille og betale med det samme online.

HJÆLP & FAQ

Har du nogen spørgsmål?

Vi er online fra 9:00 til 21:00 på vores online chat. Vi kan straks besvare ethvert spørgsmål, du måtte have om alt malerarbejde

Ellers kontakt os via kontaktformular. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser så hurtigt som muligt.

Telefon åbningstider er fra Mandag til Fredag fra 08:00 til 17:00

✔️ Hvad følger med, når man booker jer online?

Når du vælger en kategori,  finder du en smart formular, hvor du kan se og selv vælge, hvad der skal inkluderes i tilbuddet. Spartling af små huller, afdækning, arbejdsløn, moms og materialeudgifter er i prisen, dvs du få en fast pris på alt hvad du har tastet ind i formularen. Har du tastet maling af vægge, lofter of fodlister, så prisen er fast på de ting du har ind i tilbuddet.  Obs: hvis det viser sig at der skal males mere, fx. du ønsker at male også døre eller 1 radiator så vi kan sagten klare det. Pris forskel afregne vi efterfølgerne.

✔️ Hvilken dato skal jeg vælge ved online bestilling?

Du skal vælge den ønskede startdato og deadline dato ved at bruge dato funktion ved beregning i selve formularen. Efter beregning, bliver du sendt til en ”TAK SIDE” hvor du vil se vores tilbuddet, samt om der er mulighed for os, udføre opgaven i de ønskede datoer. Hvis vi ikke kan klare opgaven i den ønskede dato, ringer vi straks for at finde løsning. Hvis vi ikke kan det, bliever din ordre annulleret og du få bekræftelse på e-mail.

Vidste du? Når du som forbruger bestiller via vores hjemmeside, gælder Lov om forbrugeraftaler. Det betyder, at du kan fortryde din ordre indtil 14 dage fra aftalens indgåelse såfremt det er arbejde der skal udføres

✔️ Hvor i Danmark maler DANMAG malerservice?

Vi har en afdeling i Århus og København så hvis du har en opgave her, bør du ikke tøve med at bestiller os med det samme.

Vi kan dog også sagtens male i andre områder af landet, såsom Odense og Aalborg da der er kun 1+ time kørsel fra vores afdelinger. Hvis du bor her, skal du blot angive det ved beregning, også justerer prisen sig automatisk.

Det er meget simpelt. Hvis opgaven giver mening for begge parter, kommer vi gerne rundt i hele landet for at male.

✔️ Hvordan fungerer online bestilling?

Det er ganske simpelt og er opdelt i 4 steps:

1, Prisberegning – Beregn prisen baseret på dine behov.

2, Tilbud oversigt, hvor vi viser dig en fast pris på det du har tastet ind i vores beregner samt system automatisk fortæller dig om der er mulighed for os udfører opgaven mellem de datoer du ønsker.

3, Bestilling – Du kan bekræfte tilbud direkte i tilbudsoversigten.

4, Når du har bestilt online,  vil du efter kort tid modtage en ordrebekræftelse på din e-mail, hvor vi bekræfter aftalen.

 

✔️ Hvordan kan jeg betale for malerarbejde?

  1. Vælger du online betaling med kort, sparer du dog 20%. Så det er bestemt værd at overveje . Vi tager imod Visa/Dankort, Mastercard, Visa Electron, Maestro og MobilePay, således at du kan roligt bruge dit kort eller telefon som betalingsmiddel. Obs: dine penge bliver først trukket fra din konto når arbejde er færdig udført.
  2. Fakturabetaling, vi sender en regning på email når arbejde er færdig udført. (Netto 7 dage)
  3. Vedligeholdelseskonto (fakturabetaling) Bor du i lejet bolig og har du en vedligeholdelseskonto, kan du få malet over din vedligeholdelseskonto

✔️ Er material, afdækning, løn og moms med i prisen?

Prisen dækker alt;

  • materialer
  • arbejdsløn
  • kørsel
  • parkering

Vi har faste priser, og der kommer ingen uforudsete gebyrer eller meromkostninger på. Du kan altid regne 100% med den pris, der står, når du har valgt din opgave. Intet mere. Intet mindre.

✔️ Hvad gør vi, hvis du har bestilt maling af vægge i hvid 1 gang, men det skal have 2?

Det skal du ikke være ked af. Det er intet problem overhovedet. Der kan naturlig opstå situationer, man ikke tage højde i forbindelse med maling af vægge.

Har du bestilt maling af vægge med hvid 1 gang? Og viser det sig, at skal have 2 gange for at være helt dækkende? Så vi kan klare det for dig mens vi er i gang. Bliver det dyrere så? Ja, lidt! Vi kan sagtens se prisforskellen mellem et og to lag af maling på dit tilbud oversigt i din email.

✔️ Er det gratis og uforpligtende at indhente tilbud?

Ja sagten! Vi gør, hvad vi kan for, at kunden altid er 100% tilfreds. Før du endeligt bestiller en opgave, kan du bruger vores prisberegner som mange gange som du vil for at se, hvad det kommer til at koste dig. Alle vores priser er gennemsigtige, og der er ingen skjulte gebyrer. Du kan hele tiden se det samlede beløb i prisberegneren, så du ved, hvad du siger ja til.

Prøv vore smart maler pris beregner på en af de områder:

Maling af lejlighed

Fra 4975 DKK

stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne
Beregn min pris

Maling af hus indvendige

Fra 8975 DKK

stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne
Beregn min pris

Maling af stue

Fra 2475 DKK

stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne
Beregn min pris

Påføring af microcement

Fra 1500 DKK

stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne
Beregn min pris

Renovering af lejlighed

Fra 22975 DKK

stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne
Beregn min pris

Renovering af hus

Fra 22975 DKK

stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne
Beregn min pris

Renovering af stuen

Fra 8975 DKK

stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne
Beregn min pris

Alt andet arbejde

stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne
Beregn min pris