Maler i Rønde – Din Djursland maler har lave priser på indendørs malerarbejde

Er du på jagt efter de laveste malerpriser på Djursland? Så skal du vælge DANMAG Malerservice – din maler i Rønde og omegn.

Hvis du synes, at huset eller lejligheden trænger til nye farver, eller at det er tid til at opfriske kontoret, er DANMAG Malerservice det oplagte valg af maler i Rønde. Vi har de laveste malerpriser i lokalområdet, og det skyldes bl.a, at vi er et mindre malerfirma uden de store driftsomkostninger Det kommer vores kunder til gode i form af attraktivt lave priser på malerarbejde. At prisen er lav, betyder bestemt ikke, at kvaliteten halter.

Vi har 110 % tilfredshedsgaranti på vores arbejde, og vi forlader aldrig en opgave uden at være helt sikker på, at du som kunde efterfølgende vil anbefale os til andre. Skulle der mod forventning opstå fejl, retter vi dem naturligvis med et smil. Vi lever af vores kunders tilfredshed. De fleste kunder får vi gennem anbefalinger i lokalområdet. Og vi vil også meget gerne give et tilbud på maling af din lejlighed eller hus. Vi er rutinerede i alt malerarbejde, men er specielt gode til indendørs maleropgaver, og vi er ikke til at slå, når det gælder opsætning af filt og glasvæv …..:-) Ring til DANMAG Malerservice allerede i dag og få et uforbindende tilbud fra din maler i Rønde.

SE NEDENFOR OM VORES MALERARBEJDE I RØNDE

 

MALING AF LEJLIGHED

Når du bestiller os til maling af flyttelejlighed i Rønde, har vi som udgangspunkt ingen grænser for opgavens størrelse og kompleksitet.

I forbindelse med maling af lejlighed tilbyde DANMAG ApS:

  • Maling af vægge og lofter
  • Maling og lakering af døre, karme og lister
  • Maling og lakering af skabe og låger
  • Opsætning af tapet, væv og filt
  • Spartling af gips (væg + loft