Maler i Viborg – erfaren malermester i Viborg med fokus på indendørs malerarbejde

Konkurrencedygtige priser på malerarbejde og maling af lejligheder og huse i Viborg og omegn

Vælg et lokalt funderet malerfirma til din maleropgave. DANMAG Malerservice er din foretrukne maler i Viborg. Hvis du har en maleropgave i Viborg og omegn, vil det være helt naturligt at ringe til DANMAG. Vi har malet et stort antal lejligheder og huse i lokalområdet, og vi vil også meget gerne male din bolig. Hos DANMAG Malerfirma har vi specialiseret os i indendørs maleropgaver, og vi giver dig gerne et fordelagtigt og helt uforbindende tilbud på maling / renovering af din lejlighed i det midtjyske.

Vælg din maler i Viborg med omhu – vi er tæt på dig, og vi lægger stor vægt på, at dialogen mellem os og vores kunder er tæt og ærlig. Vi overholder altid alle aftaler omkring pris og leveringstid. Hos os får du en fast pris, som holder hele vejen. Pris og kvalitet er selvfølgelig helt afgørende faktorer for dig, når du skal vælge maler i Viborg.

Hos DANMAG har vi fokus på begge aspekter, og vi lover dig 110 % tilfredshedsgaranti på vores malerarbejde. Vi maler alle dine rum – køkken, stue, værelser, badeværelse, bryggers, kælderrum – og vi klarer det hele, maling af lofter, vægge, døre, dørkarme og fodlister. Vi er speialister i opsætning af filt og glasvæv. Ring til DANMAG Malerservice i dag for et godt tilbud – din maler i Viborg.

SE NEDENFOR OM VORES MALERARBEJDE I VIBORG

 

MALING AF LEJLIGHED

Når du bestiller os til maling af flyttelejlighed i Viborg, har vi som udgangspunkt ingen grænser for opgavens størrelse og kompleksitet.

I forbindelse med maling af lejlighed tilbyde DANMAG ApS:

  • Maling af vægge og lofter
  • Maling og lakering af døre, karme og lister
  • Maling og lakering af skabe og låger
  • Opsætning af tapet, væv og filt
  • Spartling af gips (væg + loft