Maler Løgten – stil krav til din maler

Når det kommer til at finde en maler i Løgten, findes der en del om buddet.

Men hvordan sikrer du dig, at du vælger den rigtige maler, som kan levere varen til den aftalte pris og tid? Med mange års erfaring i branchen ser vi ofte kunder, som har været knap så heldige, enten fordi de bare har taget det første og bedste tilbud, eller fordi de simpelthen ikke har gidet at besvære sig med at tjekke op på maleren. Stil krav, det gør vi.

Nogle af de krav, vi stiller os selv, er, at vi skal rådgive og vejlede kunderne til den bedste løsning. Den bedste løsning er den, der skaber mest værdi på alle parametre. Det gælder især mavefornemmelsen og ikke mindst holdbarheden af det færdige resultat. Det kan godt være, at vi ikke er de billigste, men det vil vi heller ikke være. Vi vil bare være de bedste, og det stræber vi efter hver dag.

Det har blandt andet skaffet os en titel som “Årets maler” i 2017 og en nominering i 2019. Det leder os hen på signaler, der skaber tillid. Kan vi som maler i Løgten dokumentere, at vi har gode anmeldelser og dermed tager sig godt af vores kunder, så de er glade, har vi vundet. Det giver flere kunder, og det gode ord om vores arbejde spredes. Derfor har vi det største incitament overhovedet til at levere til kundernes store tilfredsstillelse.

Lad mig beregne pris

 

Svanemærket og godkendt af Astma- og Allergiforbundet

Vil du have den bedste maling når vi male hos dig i Løgten?

Vi gør bedst for dig

Hvordan er malerarbejdet opdelt ved Danmag ApS?

Vi har malet siden 2009. Vi tilbyder 1 klasses malerarbejde på Løgten, og vi har 110 % tilfredsgaranti.

Beregn pris selv online

Først og frem skal du beregne en pris via vores pris-formular og hvis du er enig med tilbuddet, bestiller du os ligesom du gør i alm. e-shop. Obs: Det er meget sjældent at vi kommer forbi og ser på opgaverne, før det giver mening

Efter online bestiling

After din online bestilling får du e-mail + SMS med ordrebekræftelse. Efter kort tid, kontakter vi dig for at aftale alle detaljerne om opstarten, adgang, farver osv...

Maling & Afslutning

Når vi er færdige, fjerner vi alt afdækningen, rydder op og fejer. Så tager vi en gennemgang af hele for at sikre rigtigt god resultat, samt du får lidt ekstra maling til senere brug.

Alle malere med respekt for sig selv er medlem af en eller anden form for garantiordning, som beskytter kunderne, hvis noget er gået galt. Derfor er vi medlem af Danske Malermestre, som er en af de mest veletablerede og respekterede garantiordningen inden for håndværksfagene. Det skaber tryghed for vores kunder at vide, selv om vi aldrig lader vores kunder hænge.

Dertil har vi 100% tilfredshedsgaranti på alt, vi laver. Viser det sig, mod al forventning, at vi ikke har leveret det aftalte tilfredsstillende, kommer vi og udbedrer det uden beregning. Vi vil gerne have, at du er 100% tilfreds og glad, da vi også ved, at det giver os flere kunder, når folk er begejstrede for det, vi laver. Derfor får du udvidet garanti hos os, hvorfor vi er et sikkert valg.

Når kvaliteten skal være i orden, skal malingen det samme. Bruger man en dårlig maling, der ikke dækker godt nok, får man et dårligt slutresultat. Derfor bruger vi kun det bedste maling, som holder i mange og er yderst slidstærkt. Så går der mange år, før der skal males igen, og det ender med at være den billigste løsning i længden. Derfor skal du vælge os som din maler i Løgten.

Fremragende infrastruktur på toppen af Aarhus

Tager man en tur til Løgten, der ligger 18 km uden for Aarhus, kommer man nærmest op på toppen af Aarhus og kan se hele vejen ind til byen. Det er en stationsby, hvor der bor 8.197 indbyggere, hvor man faktisk taler om Løgten-Skødstrup som et samlet området og bydel, der hører Aarhus Kommune i Region Midtjylland. Samlet er der 9.516 indbyggere i hele bydelen, der har sit eget sogn og postnummer efter 8541 Skødstrup.

Letbanen går nu til byen, der ligger ved skov og strand, og så har man motorvejen ikke så langt fra. Det er derfor på alle tænkelige måder en velfungerende by set med infrastrukturelle briller, da man også kan komme med forskellige busser, der går i pendulfart om dagen og lidt mindre om aftenen. I og med at der er kommet mange nye huse til gennem de seneste år, har det også krævet, at der er gode forbindelser til transport, hvis folk, der arbejder i Aarhus har skulle bosætte sig her.

Når vi som maler i Løgten kommer ud på en opgave, er det typisk huse. Her er ikke mange lejligheder, hvilket gør, at det ofte er ret store opgaver i store huse og villaer, der skal klares. Det kan også være udendørs opgaver som carport, garage, skur, terrasse mv., der står for tur efter et par hårde vintre, hvor træværket trænger til fornyet liv og beskyttelse.

Med den gamle silo som vartegn

Du er ikke i tvivl, om du har været i Løgten eller ej. Du kan ikke undgå at se den gamle silo, som blevet ombygget til boliger og nogle af de dyreste og mest luksuriøse lejligheder i byen. Det er C.F. Møller, der har udført arbejdet i samarbejde med Christian Carlsen arkitektfirma og i dag kan tage æren for det flotte vartegn, som byen nærmest er mest kendt for.I Løgten har men et ordsprog, der hentyder til, at man ligger ved siden af nabobyen Mørke. “Hvis du glemmer Løgten, må du stå af i Mørke”. Her er dog ikke spor mørkt og koldt, men snarere smukt og varmt, når man ser ud over markerne. På de mange marker fandt man i gamle dage masser af gravhøje og mosefund. Det er et godt sted for arkæologer at bestride deres arbejde.

Ud over nogle fortidslevn er byen nu ganske moderne og har både skole, pasningsmuligheder og indkøb. Der er det, man skal bruge – og ellers tager man Letbanen ind til Aarhus Centrum. Sammen med Skødstrup, der også næsten udelukkende består af villakvarterer, udgør de et nydeligt område uden for Aarhus, som er blevet meget populært, da man får mere for pengene end i nabobyer som Egå og Risskov.

HJÆLP & FAQ

Har du nogen spørgsmål?

Vi er online fra 9:00 til 21:00 på vores online chat. Vi kan straks besvare ethvert spørgsmål, du måtte have om alt malerarbejde

Ellers kontakt os via kontaktformular. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser så hurtigt som muligt.

Telefon åbningstider er fra Mandag til Fredag fra 08:00 til 17:00

✔️ Hvad følger med, når man booker jer online?

Når du vælger en kategori,  finder du en smart formular, hvor du kan se og selv vælge, hvad der skal inkluderes i tilbuddet. Spartling af små huller, afdækning, arbejdsløn, moms og materialeudgifter er i prisen, dvs du få en fast pris på alt hvad du har tastet ind i formularen. Har du tastet maling af vægge, lofter of fodlister, så prisen er fast på de ting du har ind i tilbuddet.  Obs: hvis det viser sig at der skal males mere, fx. du ønsker at male også døre eller 1 radiator så vi kan sagten klare det. Pris forskel afregne vi efterfølgerne.

✔️ Hvilken dato skal jeg vælge ved online bestilling?

Du skal vælge den ønskede startdato og deadline dato ved at bruge dato funktion ved beregning i selve formularen. Efter beregning, bliver du sendt til en ”TAK SIDE” hvor du vil se vores tilbuddet, samt om der er mulighed for os, udføre opgaven i de ønskede datoer. Hvis vi ikke kan klare opgaven i den ønskede dato, ringer vi straks for at finde løsning. Hvis vi ikke kan det, bliever din ordre annulleret og du få bekræftelse på e-mail.

Vidste du? Når du som forbruger bestiller via vores hjemmeside, gælder Lov om forbrugeraftaler. Det betyder, at du kan fortryde din ordre indtil 14 dage fra aftalens indgåelse såfremt det er arbejde der skal udføres

✔️ Hvor i Danmark maler DANMAG malerservice?

Vi har en afdeling i Århus og København så hvis du har en opgave her, bør du ikke tøve med at bestiller os med det samme.

Vi kan dog også sagtens male i andre områder af landet, såsom Odense og Aalborg da der er kun 1+ time kørsel fra vores afdelinger. Hvis du bor her, skal du blot angive det ved beregning, også justerer prisen sig automatisk.

Det er meget simpelt. Hvis opgaven giver mening for begge parter, kommer vi gerne rundt i hele landet for at male.

✔️ Hvordan fungerer online bestilling?

Det er ganske simpelt og er opdelt i 4 steps:

1, Prisberegning – Beregn prisen baseret på dine behov.

2, Tilbud oversigt, hvor vi viser dig en fast pris på det du har tastet ind i vores beregner samt system automatisk fortæller dig om der er mulighed for os udfører opgaven mellem de datoer du ønsker.

3, Bestilling – Du kan bekræfte tilbud direkte i tilbudsoversigten.

4, Når du har bestilt online,  vil du efter kort tid modtage en ordrebekræftelse på din e-mail, hvor vi bekræfter aftalen.

 

✔️ Hvordan kan jeg betale for malerarbejde?

  1. Vælger du online betaling med kort, sparer du dog 20%. Så det er bestemt værd at overveje . Vi tager imod Visa/Dankort, Mastercard, Visa Electron, Maestro og MobilePay, således at du kan roligt bruge dit kort eller telefon som betalingsmiddel. Obs: dine penge bliver først trukket fra din konto når arbejde er færdig udført.
  2. Fakturabetaling, vi sender en regning på email når arbejde er færdig udført. (Netto 7 dage)
  3. Vedligeholdelseskonto (fakturabetaling) Bor du i lejet bolig og har du en vedligeholdelseskonto, kan du få malet over din vedligeholdelseskonto

✔️ Er material, afdækning, løn og moms med i prisen?

Prisen dækker alt;

  • materialer
  • arbejdsløn
  • kørsel
  • parkering

Vi har faste priser, og der kommer ingen uforudsete gebyrer eller meromkostninger på. Du kan altid regne 100% med den pris, der står, når du har valgt din opgave. Intet mere. Intet mindre.

✔️ Hvad gør vi, hvis du har bestilt maling af vægge i hvid 1 gang, men det skal have 2?

Det skal du ikke være ked af. Det er intet problem overhovedet. Der kan naturlig opstå situationer, man ikke tage højde i forbindelse med maling af vægge.

Har du bestilt maling af vægge med hvid 1 gang? Og viser det sig, at skal have 2 gange for at være helt dækkende? Så vi kan klare det for dig mens vi er i gang. Bliver det dyrere så? Ja, lidt! Vi kan sagtens se prisforskellen mellem et og to lag af maling på dit tilbud oversigt i din email.

✔️ Er det gratis og uforpligtende at indhente tilbud?

Ja sagten! Vi gør, hvad vi kan for, at kunden altid er 100% tilfreds. Før du endeligt bestiller en opgave, kan du bruger vores prisberegner som mange gange som du vil for at se, hvad det kommer til at koste dig. Alle vores priser er gennemsigtige, og der er ingen skjulte gebyrer. Du kan hele tiden se det samlede beløb i prisberegneren, så du ved, hvad du siger ja til.

Prøv vore smart maler pris beregner på en af de områder:

Maling af lejlighed

Fra 4975 DKK

stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne
Beregn min pris

Maling af hus indvendige

Fra 8975 DKK

stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne
Beregn min pris

Maling af stue

Fra 2475 DKK

stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne
Beregn min pris

Påføring af microcement

Fra 1500 DKK

stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne
Beregn min pris

Renovering af lejlighed

Fra 22975 DKK

stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne
Beregn min pris

Renovering af hus

Fra 22975 DKK

stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne
Beregn min pris

Renovering af stuen

Fra 8975 DKK

stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne
Beregn min pris

Alt andet arbejde

stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne
Beregn min pris