Maler Lystrup – os med de glade kunder

Når du skal ud at finde en maler i Lystrup, er der flere muligheder.

Du kan vælge den første og billigste løsning og tilbud, eller du kan finde en, der giver dig ro i maven, vished om at opgaven bliver udført til perfektion og til en ordentlig pris, der ikke lyder for god til at være sand. Hvis du gør lidt for at sikre dig en kompetent maler, der kan sit kram, kan du ende med det bedste output.

Hos DANMAG Malerservice er vi dem med de glade kunder. Vores kunder har sågar skaffet os en titel som “Årets maler” i 2017 og en nominering i 2019. Derudover er Trustpilot også ganske god ved os, da vi har et hav af gode reviews og dermed kunder, der er så glade for det leverede arbejde, at de føler, de vil kvittere med en god anmeldelse.

Vi anbefaler helt klart, at du ikke altid går efter den billigste pris. Den er nemlig ofte ensbetydende med maling i dårlig kvalitet. Vælg derfor kvalitet frem for alt, da det som regel ender med at blive den billigste i længden. Dels grundet bedre maling, der dækker og holder længere, og dels at hvis den første maler ikke leverer, skal du finde en ny maler i Lystrup til at udbedre skaderne.

Lad mig beregne pris

 

Svanemærket og godkendt af Astma- og Allergiforbundet

Vil du have den bedste maling når vi male hos dig i Lystrup?

Vi gør bedst for dig

Hvordan er malerarbejdet opdelt ved Danmag ApS?

Vi har malet siden 2009. Vi tilbyder 1 klasses malerarbejde på Lystrup, og vi har 110 % tilfredsgaranti.

Beregn pris selv online

Først og frem skal du beregne en pris via vores pris-formular og hvis du er enig med tilbuddet, bestiller du os ligesom du gør i alm. e-shop. Obs: Det er meget sjældent at vi kommer forbi og ser på opgaverne, før det giver mening

Efter online bestiling

After din online bestilling får du e-mail + SMS med ordrebekræftelse. Efter kort tid, kontakter vi dig for at aftale alle detaljerne om opstarten, adgang, farver osv...

Maling & Afslutning

Når vi er færdige, fjerner vi alt afdækningen, rydder op og fejer. Så tager vi en gennemgang af hele for at sikre rigtigt god resultat, samt du får lidt ekstra maling til senere brug.

Få en maler i Lystrup med høj faglig integritet

Noget af det, der er med til at skabe gode resultater for vores kunder og i sidste ende os selv, er vores høje faglige integritet. Vi ansætter udelukkende folk med kompetencerne og ikke mindst værdierne i orden. Derfor kan du trygt vælge os, når du står og mangler en maler til at male dit hus eller din lejlighed. Vi kan klare alle typer opgaver uanset størrelsesorden for både private og erhverv.

Som medlem af Danske Malermestre har du sikkerhed for, at vi leverer varen. Oveni har vi 100% tilfredshedsgaranti, hvorfor vi aldrig forlader dig, før du er glad og tilfreds. Om du har en akut opgave eller ønsker et længerevarende samarbejde, er vi åbne for det hele. Vi har et klart incitament at performe, da det er vores eksistensgrundlag og vejen til nye glade kunder.

Kan du ikke vente med at få et tilbud på en maler i Lystrup, kan du gøre brug af vores online prisberegner, hvor du kan se din pris med det samme. Indtast, hvad der skal laves, og følg guiden for, hvordan du skal udfylde formularen. Når du har angivet alt, der skal laves, kan du se din pris. Vælger du at bestille og betale online, får du 20% rabat på den samlede faktura.

Satellitby med navn efter en lokal høvding

I Lystrup, der ligger i solid cykelafstand uden for Aarhus, bor der 10.425 indbyggere. Byen er en del af Aarhus Kommune i Region Midtjylland. Tager man Grenåvej inde fra Aarhus Centrum, ender man ved rundkørslen ved motorvejen, hvor man kan tage flere afstikkere til netop Lystrup. Som maler i 8520 Lystrup kommer vi ud til bolig villaer og lejligheder, men det er dog overvejende villakvarter.

Ud over villaer finder man også en del industri og erhverv, som strækker sig fra Lægårdsvej og helt ud til motorvejen. Lystrup er en satellitby til Aarhus og har faktisk sit navn efter en gammel, lokal høvding ved navn Lyr, som levede i 1200-tallet. I mange år hed byen Lyrstrup, men sidenhen fik den navnet, som vi kender det i dag. Byen grænser op til blandt andet Elsted og Elev, som tilsammen udgør et mindre lokalsamfund på i alt ca. 12.000 indbyggere.

Med ca. 10 kilometer ind til Aarhus og med Letbanen som en transportmulighed, er Lystrup et eftertragtet område for både børnefamilier og ældre. Det er en spændende by, hvor der er en del nybyg, som er kommet til gennem de seneste 10-15 år. Samtidig har man de gængse sølvbryllupskvarterer og lejligheder i områder, hvor der også er indkøbsmuligheder og daginstitutioner.

HJÆLP & FAQ

Har du nogen spørgsmål?

Vi er online fra 9:00 til 21:00 på vores online chat. Vi kan straks besvare ethvert spørgsmål, du måtte have om alt malerarbejde

Ellers kontakt os via kontaktformular. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser så hurtigt som muligt.

Telefon åbningstider er fra Mandag til Fredag fra 08:00 til 17:00

✔️ Hvad følger med, når man booker jer online?

Når du vælger en kategori,  finder du en smart formular, hvor du kan se og selv vælge, hvad der skal inkluderes i tilbuddet. Spartling af små huller, afdækning, arbejdsløn, moms og materialeudgifter er i prisen, dvs du få en fast pris på alt hvad du har tastet ind i formularen. Har du tastet maling af vægge, lofter of fodlister, så prisen er fast på de ting du har ind i tilbuddet.  Obs: hvis det viser sig at der skal males mere, fx. du ønsker at male også døre eller 1 radiator så vi kan sagten klare det. Pris forskel afregne vi efterfølgerne.

✔️ Hvilken dato skal jeg vælge ved online bestilling?

Du skal vælge den ønskede startdato og deadline dato ved at bruge dato funktion ved beregning i selve formularen. Efter beregning, bliver du sendt til en ”TAK SIDE” hvor du vil se vores tilbuddet, samt om der er mulighed for os, udføre opgaven i de ønskede datoer. Hvis vi ikke kan klare opgaven i den ønskede dato, ringer vi straks for at finde løsning. Hvis vi ikke kan det, bliever din ordre annulleret og du få bekræftelse på e-mail.

Vidste du? Når du som forbruger bestiller via vores hjemmeside, gælder Lov om forbrugeraftaler. Det betyder, at du kan fortryde din ordre indtil 14 dage fra aftalens indgåelse såfremt det er arbejde der skal udføres

✔️ Hvor i Danmark maler DANMAG malerservice?

Vi har en afdeling i Århus og København så hvis du har en opgave her, bør du ikke tøve med at bestiller os med det samme.

Vi kan dog også sagtens male i andre områder af landet, såsom Odense og Aalborg da der er kun 1+ time kørsel fra vores afdelinger. Hvis du bor her, skal du blot angive det ved beregning, også justerer prisen sig automatisk.

Det er meget simpelt. Hvis opgaven giver mening for begge parter, kommer vi gerne rundt i hele landet for at male.

✔️ Hvordan fungerer online bestilling?

Det er ganske simpelt og er opdelt i 4 steps:

1, Prisberegning – Beregn prisen baseret på dine behov.

2, Tilbud oversigt, hvor vi viser dig en fast pris på det du har tastet ind i vores beregner samt system automatisk fortæller dig om der er mulighed for os udfører opgaven mellem de datoer du ønsker.

3, Bestilling – Du kan bekræfte tilbud direkte i tilbudsoversigten.

4, Når du har bestilt online,  vil du efter kort tid modtage en ordrebekræftelse på din e-mail, hvor vi bekræfter aftalen.

 

✔️ Hvordan kan jeg betale for malerarbejde?

  1. Vælger du online betaling med kort, sparer du dog 20%. Så det er bestemt værd at overveje . Vi tager imod Visa/Dankort, Mastercard, Visa Electron, Maestro og MobilePay, således at du kan roligt bruge dit kort eller telefon som betalingsmiddel. Obs: dine penge bliver først trukket fra din konto når arbejde er færdig udført.
  2. Fakturabetaling, vi sender en regning på email når arbejde er færdig udført. (Netto 7 dage)
  3. Vedligeholdelseskonto (fakturabetaling) Bor du i lejet bolig og har du en vedligeholdelseskonto, kan du få malet over din vedligeholdelseskonto

✔️ Er material, afdækning, løn og moms med i prisen?

Prisen dækker alt;

  • materialer
  • arbejdsløn
  • kørsel
  • parkering

Vi har faste priser, og der kommer ingen uforudsete gebyrer eller meromkostninger på. Du kan altid regne 100% med den pris, der står, når du har valgt din opgave. Intet mere. Intet mindre.

✔️ Hvad gør vi, hvis du har bestilt maling af vægge i hvid 1 gang, men det skal have 2?

Det skal du ikke være ked af. Det er intet problem overhovedet. Der kan naturlig opstå situationer, man ikke tage højde i forbindelse med maling af vægge.

Har du bestilt maling af vægge med hvid 1 gang? Og viser det sig, at skal have 2 gange for at være helt dækkende? Så vi kan klare det for dig mens vi er i gang. Bliver det dyrere så? Ja, lidt! Vi kan sagtens se prisforskellen mellem et og to lag af maling på dit tilbud oversigt i din email.

✔️ Er det gratis og uforpligtende at indhente tilbud?

Ja sagten! Vi gør, hvad vi kan for, at kunden altid er 100% tilfreds. Før du endeligt bestiller en opgave, kan du bruger vores prisberegner som mange gange som du vil for at se, hvad det kommer til at koste dig. Alle vores priser er gennemsigtige, og der er ingen skjulte gebyrer. Du kan hele tiden se det samlede beløb i prisberegneren, så du ved, hvad du siger ja til.

Prøv vore smart maler pris beregner på en af de områder:

Maling af lejlighed

Fra 4975 DKK

stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne
Beregn min pris

Maling af hus indvendige

Fra 8975 DKK

stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne
Beregn min pris

Maling af stue

Fra 2475 DKK

stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne
Beregn min pris

Påføring af microcement

Fra 1500 DKK

stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne
Beregn min pris

Renovering af lejlighed

Fra 22975 DKK

stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne
Beregn min pris

Renovering af hus

Fra 22975 DKK

stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne
Beregn min pris

Renovering af stuen

Fra 8975 DKK

stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne
Beregn min pris

Alt andet arbejde

stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne
Beregn min pris