Maler Mårslet – en maler med respekt for det gode håndværk

Hos DANMAG Malerservice er vi din maler i Mårslet, som har respekt for det gode håndværk.

Skal du bruge en kompetent og erfaren maler til maling af hus eller renovering, er det en opgave for os. Vi hjælper både private kunder samt erhverv med malerarbejde i alle størrelser og afskygninger. Står du fx og skal flytte fra en bolig med kort varsel, kan vi hjælpe dig med at male, så din bolig går gennem et evt. flyttesyn. Siden 2009 har vi serviceret kunder i hele Aarhus og omegn, og vi har gennem fokus på kompetencer og kvalitet formået at skabe os en god placering i markedet, hvor vi blandt andet har vundet “Årets maler”.

Det er ikke priserne, der gør det sjovt at skabe resultaterne, men snarere det at se vores kunder blive glade for det, vi laver. At vi så får gode anmeldelser og vinder priser, det er sekundært. Når du vælger som din maler i 8320 Mårslet, får du en maler, der ikke går på kompromis med kvaliteten eller integriteten. Vi er perfektionistiske og meget selvkritiske, hvad angår vores arbejde. Fos os er det som at være til eksamen hver eneste dag. Er vi godt forberedt og gør vores bedste, plejer den gode karakter også at følge ganske naturligt med. Derfor er vi sikre valg.

Lad mig beregne pris

 

Svanemærket og godkendt af Astma- og Allergiforbundet

Vil du have den bedste maling når vi male hos dig i Mårslet?

Vi gør bedst for dig

Hvordan er malerarbejdet opdelt ved Danmag ApS?

Vi har malet siden 2009. Vi tilbyder 1 klasses malerarbejde på Mårslet, og vi har 110 % tilfredsgaranti.

Beregn pris selv online

Først og frem skal du beregne en pris via vores pris-formular og hvis du er enig med tilbuddet, bestiller du os ligesom du gør i alm. e-shop. Obs: Det er meget sjældent at vi kommer forbi og ser på opgaverne, før det giver mening

Efter online bestiling

After din online bestilling får du e-mail + SMS med ordrebekræftelse. Efter kort tid, kontakter vi dig for at aftale alle detaljerne om opstarten, adgang, farver osv...

Maling & Afslutning

Når vi er færdige, fjerner vi alt afdækningen, rydder op og fejer. Så tager vi en gennemgang af hele for at sikre rigtigt god resultat, samt du får lidt ekstra maling til senere brug.

En maler i Mårslet med fokus på kvalitet

Vi har efterhånden lært, at vi ikke kan konkurrere på prisen. Der er altid nogen, der underbyder markedet og leverer et utilstrækkeligt stykke arbejde, fordi de anvender en maling i dårlig kvalitet, der ikke holder længe eller skal have en ekstra omgang. Ved at have fokus på kvalitet frem for alt får vi også de opgaver, der er sjove. Vi skal have det sjovt, når vi arbejder, men vi arbejder jo ikke for sjov. Har du en opgave lige nu, du gerne vil have et tilbud på, har vi udviklet en smart prisberegner, hvor du kan regne din pris ud online.

Det tager nogle få minutter, og du skal tage stilling til alt fra størrelsen på din bolig, hvor mange gange der skal males og meget andet. Men der er guides hele vejen, så du ikke går galt i byen. Vælger du os til opgaven, og har du glemt noget, kan vi sagtens klare det for dig alligevel. Så afregner vi bare det resterende beløb, når vi er færdige.

Noget af det smarte ved funktionen er, at du også kan bestille og betale online. Da vi er fokuserede på kvalitet hele vejen igennem, og du gerne vil finde en maler i Mårslet, der kan sit kram, er det her endnu et skridt på vejen, som gør det godt og nemt for dig. Betal online, og spar 20% på din regning. Så kan vi nemlig bruge vores tid på at male i stedet for at regne på tilbud.

En smuk forstad til Aarhus
Som maler i Mårslet kommer vi på mange forskelligartede opgaver. Der er langt flest huse, hvor nogle er gamle, mens andre er helt nye i nybyggerkvartererne, som skyder op over det hele. Der bor 5.043 indbyggere i byen, som ligger en kort køretur uden for Aarhus, når man kommer forbi Tranbjerg J. Byen har sit eget sogn og er en del af Aarhus Kommune.Engang tilbage i 1600-tallet bestod byen af gårde og marker. Det er der stadigvæk, og det er med til at gøre Mårslet til en smuk og idyllisk by, hvor der er noget for såvel ældre som unge. Der er skole, indkøb og pasningsmuligheder lige i nærheden, og byen er generelt ved at vokse sig større. Det kan også ses på huspriserne, hvor du snildt kan komme af med 4 mio. for godt 150 kvm.

Der går busser og tog til Mårslet, så det er ret nemt at komme til Aarhus eller andre steder, hvor man arbejder. Her er et rigt foreningsliv i form af sportsklubben TMG og mange muligheder for børn og voksne i alle aldre at dyrke en eller anden form for sport. Ellers tager man blot Letbanen ind til Aarhus på ca. 20 minutter. Alt i alt en skøn, lille by, der er ved at blive større og mere eftertragtet.

Et symbol på udviklingen i Aarhus

Går vi bare 20 år tilbage, var Mårslet ikke et eftertragtet område. Det var billigt, og man kunne sagtens få en bolig i området for en million. Men der er løbet rigtigt meget vand i åen siden da. Vi har som maler i Mårslet også fået mange flere kunder her på egnen, da de mange nybyggere har behov for en maler fra start til slut. Det gør, at vi kommer ind og skal spartle, sætte filt op og male for første gang i de nye huse, og det skal gerne holde i mange år.

Men vi kommer såmænd også ud til ældre huse, der bare trænger til en kærlig hånd. Vi har samme indstilling til alle opgaver og hjælper altid vores kunder med respekt for deres ejendom og private ejendele. Vi har set udviklingen, som kan ses på priserne på boligerne. Når folk synes, det er for dyrt at bo i Aarhus, flytter de udenbys. Og det er blandt andet Mårslet, der har stået for tur.

Så uanset om du har en ældre eller nyere bolig, kommer vi gerne og ser på opgaven sammen med dig og regner en pris ud til dig. Du kan også rådføre dig med os, hvis du gerne vil prøve nye, spændende farver af eller fx microcement, som er det meget populære betonlook på væggene, som fås i mange nuancer, hvor nogle er meget mørke og andre lyse.

HJÆLP & FAQ

Har du nogen spørgsmål?

Vi er online fra 9:00 til 21:00 på vores online chat. Vi kan straks besvare ethvert spørgsmål, du måtte have om alt malerarbejde

Ellers kontakt os via kontaktformular. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser så hurtigt som muligt.

Telefon åbningstider er fra Mandag til Fredag fra 08:00 til 17:00

✔️ Hvad følger med, når man booker jer online?

Når du vælger en kategori,  finder du en smart formular, hvor du kan se og selv vælge, hvad der skal inkluderes i tilbuddet. Spartling af små huller, afdækning, arbejdsløn, moms og materialeudgifter er i prisen, dvs du få en fast pris på alt hvad du har tastet ind i formularen. Har du tastet maling af vægge, lofter of fodlister, så prisen er fast på de ting du har ind i tilbuddet.  Obs: hvis det viser sig at der skal males mere, fx. du ønsker at male også døre eller 1 radiator så vi kan sagten klare det. Pris forskel afregne vi efterfølgerne.

✔️ Hvilken dato skal jeg vælge ved online bestilling?

Du skal vælge den ønskede startdato og deadline dato ved at bruge dato funktion ved beregning i selve formularen. Efter beregning, bliver du sendt til en ”TAK SIDE” hvor du vil se vores tilbuddet, samt om der er mulighed for os, udføre opgaven i de ønskede datoer. Hvis vi ikke kan klare opgaven i den ønskede dato, ringer vi straks for at finde løsning. Hvis vi ikke kan det, bliever din ordre annulleret og du få bekræftelse på e-mail.

Vidste du? Når du som forbruger bestiller via vores hjemmeside, gælder Lov om forbrugeraftaler. Det betyder, at du kan fortryde din ordre indtil 14 dage fra aftalens indgåelse såfremt det er arbejde der skal udføres

✔️ Hvor i Danmark maler DANMAG malerservice?

Vi har en afdeling i Århus og København så hvis du har en opgave her, bør du ikke tøve med at bestiller os med det samme.

Vi kan dog også sagtens male i andre områder af landet, såsom Odense og Aalborg da der er kun 1+ time kørsel fra vores afdelinger. Hvis du bor her, skal du blot angive det ved beregning, også justerer prisen sig automatisk.

Det er meget simpelt. Hvis opgaven giver mening for begge parter, kommer vi gerne rundt i hele landet for at male.

✔️ Hvordan fungerer online bestilling?

Det er ganske simpelt og er opdelt i 4 steps:

1, Prisberegning – Beregn prisen baseret på dine behov.

2, Tilbud oversigt, hvor vi viser dig en fast pris på det du har tastet ind i vores beregner samt system automatisk fortæller dig om der er mulighed for os udfører opgaven mellem de datoer du ønsker.

3, Bestilling – Du kan bekræfte tilbud direkte i tilbudsoversigten.

4, Når du har bestilt online,  vil du efter kort tid modtage en ordrebekræftelse på din e-mail, hvor vi bekræfter aftalen.

 

✔️ Hvordan kan jeg betale for malerarbejde?

  1. Vælger du online betaling med kort, sparer du dog 20%. Så det er bestemt værd at overveje . Vi tager imod Visa/Dankort, Mastercard, Visa Electron, Maestro og MobilePay, således at du kan roligt bruge dit kort eller telefon som betalingsmiddel. Obs: dine penge bliver først trukket fra din konto når arbejde er færdig udført.
  2. Fakturabetaling, vi sender en regning på email når arbejde er færdig udført. (Netto 7 dage)
  3. Vedligeholdelseskonto (fakturabetaling) Bor du i lejet bolig og har du en vedligeholdelseskonto, kan du få malet over din vedligeholdelseskonto

✔️ Er material, afdækning, løn og moms med i prisen?

Prisen dækker alt;

  • materialer
  • arbejdsløn
  • kørsel
  • parkering

Vi har faste priser, og der kommer ingen uforudsete gebyrer eller meromkostninger på. Du kan altid regne 100% med den pris, der står, når du har valgt din opgave. Intet mere. Intet mindre.

✔️ Hvad gør vi, hvis du har bestilt maling af vægge i hvid 1 gang, men det skal have 2?

Det skal du ikke være ked af. Det er intet problem overhovedet. Der kan naturlig opstå situationer, man ikke tage højde i forbindelse med maling af vægge.

Har du bestilt maling af vægge med hvid 1 gang? Og viser det sig, at skal have 2 gange for at være helt dækkende? Så vi kan klare det for dig mens vi er i gang. Bliver det dyrere så? Ja, lidt! Vi kan sagtens se prisforskellen mellem et og to lag af maling på dit tilbud oversigt i din email.

✔️ Er det gratis og uforpligtende at indhente tilbud?

Ja sagten! Vi gør, hvad vi kan for, at kunden altid er 100% tilfreds. Før du endeligt bestiller en opgave, kan du bruger vores prisberegner som mange gange som du vil for at se, hvad det kommer til at koste dig. Alle vores priser er gennemsigtige, og der er ingen skjulte gebyrer. Du kan hele tiden se det samlede beløb i prisberegneren, så du ved, hvad du siger ja til.

Prøv vore smart maler pris beregner på en af de områder:

Maling af lejlighed

Fra 4975 DKK

stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne
Beregn min pris

Maling af hus indvendige

Fra 8975 DKK

stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne
Beregn min pris

Maling af stue

Fra 2475 DKK

stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne
Beregn min pris

Påføring af microcement

Fra 1500 DKK

stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne
Beregn min pris

Renovering af lejlighed

Fra 22975 DKK

stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne
Beregn min pris

Renovering af hus

Fra 22975 DKK

stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne
Beregn min pris

Renovering af stuen

Fra 8975 DKK

stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne
Beregn min pris

Alt andet arbejde

stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne
Beregn min pris