fbpx

Maler Vesterbro

Mangler du en maler Vesterbro? Vi hos DANMAG Malerservice tilbyder vi; maling og renovering af alle typer lejligheder og huse i alle størrelser.

BEREGN SELV PRIS 

 

Maler Vesterbro


Bestil malerarbejde på Vesterbro i 4 trin hos DANMAG malerservice.

 
Beregn din pris på maler- og spartelarbejde 24 timer i døgnet.
 

Bestil malerarbejde i Østerbro

1. Online tilbudsgivning

Beregn selv pris via vores prisberegner
 
 

2. Bestil online via vores shop

Efter beregning pris, kan du bestille vores ydelse
 
 

3. Udførelse af opgaven

Efter bestilling få du en bekræftelse på mail og sms
 
 

4. Afslutning & Fakturering

Du få en faktura efter arbejde er udførte

Se kort video, ? hvordan du kan beregne pris og bestille malerarbejde via vores online prisberegner ?


Vi male din bolig med danmarks bedste væg maling

Vi male din bolig med Danmarks bedste maling 

DYRUP Robust Væg Akryl 5 er godkendt med miljøblomsten og opfylder klasse 1 mht. dækkeevne og vaskbarhed. Produktet er alkalifast, robust og fremstår med en flot, flad overfladestruktur med gode reparationsegenskaber.

 • Til indendørs brug på vægge af f.eks. puds, beton, gips, tapet, glasvæv og filt
 • Desuden velegnet til zink, galvaniseret jern og hård PVC.
 • ROBUST 05 dækker godt, er specielt nem at arbejde med og stænker minimalt
 • Påføres med pensel, rulle eller sprøjte
 • God dækkeevne og hæfter på ren, ikke-sugende bund
 • Er alkalifast, robust og med vaskbar overflade
 • Hurtigtørrende og lugtsvag

PRODUKTDATABLAD


Maling af lejlighed på Vesterbro:

Her er nogle priseksempler på tidligere udførte maleropgaver Vesterbro.
Priserne på maling af en lejlighed er meget afhængig af, hvor meget arbejde skal vi udføre. Hvis der er kun hvid maling over det hele så prisen er meget lavere end spartling, filtning og maling pakken. 
 

Maling af lejlighed

Skal du male din lejlighed ved fraflytning så her beregne du pris selv:

fra 6.900,- DKK Inkl. moms & materialer

 

Renovering af lejlighed 

Skal du fuldspartle (filte) og male lejlighed så her beregne du pris selv:

fra 39.000,- DKK Inkl. moms & materialer

 

Maling af hus indvendig på Vesterbro:

Her er nogle priseksempler på tidligere udførte maleropgaver Vesterbro.
Priserne på maling af hus er meget afhængig af, hvor meget arbejde skal vi udføre. Hvis der er kun hvid maling over det hele så prisen er meget lavere end spartling, filtning og maling pakken. 

Maling af hus

Skal du male dit hus ved fraflytning så her beregne du pris selv:

fra 12.900,- DKK Inkl. moms & materialer

 

Renovering af hus

Skal du fuldspartle (filte) og male dit hus så her beregne du pris selv:

fra 69.000,- DKK Inkl. moms & materialer

 

Maling af stue i Vesterbro:

Her er nogle priseksempler på tidligere udførte maleropgaver på Vesterbro.
Priserne på maling af en stue er meget afhængig af, hvor meget arbejde skal vi udføre. Hvis der er kun hvid maling over det hele så prisen er meget lavere end spartling, filtning og maling pakken
 

Maling af stue

Skal du male værelse ved fraflytning så her beregne du pris selv:

fra 2.800,- DKK Inkl. moms & materialer

 

Renovering af stue

Skal du fuldspartle (filte) og male dit værelse så her beregne du pris selv:

fra 12.900,- DKK Inkl. moms & materialer

 


Maler Vesterbro pris.

Gennemsnitlige timepris for maler i Vesterbro er på 500 DKK inkl. moms. Dvs maling af lejlighed (vægge og lofter) på 75 kvm koster cirka fra 7.000 til 9.000 DKK i timelønnen da maler skal bruger ca. 14-18 timer for at male vægge og lofter 2x. Hvis du skal have male både vægge, lofter og træværk, så timeprisen er stadig 500 DKK men det tager længere tid. Bemærk, at den endelige pris på maleropgaven vil afhænge af en række faktorer (kørsel, materialer pris, etager, lejligheden stand, osv). Her hos DANMAG Malerservice har vi udviklet unikt prisberegner hvor du skal svare faktisk på ca. 20 spørgsmål før vi kan give en fast pris på din opgave.

Så den endelige pris afhænger af en række faktorer. Men hvis du vil have et præcist estimat for en maling af din bolig anbefale vi at du benytter vores gratis prisberegner >>


Størrelse: Pris fra: Gratis Tilbud:
Maling af enkelte værelse 2.800 DKK

Beregn pris

Maling af lejlighed 6.900 DKK

Beregn pris

Maling af hus indvendig 14.900 DKK

Beregn pris

Maling af hus facade 25.000 DKK

Beregn pris

Maling af gavle 8.000 DKK

Beregn pris

Opsætning af filt 160 DKK

Beregn pris


Malerfirma i Vesterbro – DANMAG byens bedste maler

 

Vesterbro er en forankret del af København, som man typisk taler om som en opdelt by i følgende dele; Vesterbro, Østerbro, Nørrebro og Frederiksberg. Det er sådan de mest overordnede, hvorefter der kommer en masse forstæder.

Med sine 35.213 indbyggere er Vesterbro en såkaldt funktionel bydel, som også har været en administrativ bydel, men ikke længere er det i dag. Tager man en tur ind til centrum, som ligger omkring Hovedbanegården, befinder man sig på Vesterbro. Bydelen har været igennem en stor forvandling gennem årene og har i dag en masse spændende seværdigheder at byde på, hvilket også gør det interessant for os som professionel maler på Vesterbro.

Her kan blandt andet nævnes Tivoli, Hard Rock Café, Carlsberg, Vega, Øksnehallen, Cirkusbygningen og Det Ny Teater samt mange flere. Det er også et sted, der er særligt kendt for Istedgade nær banegården, hvor man får begge sider af medaljen at se, da her kan være nogle triste skæbner på gadehjørnerne.

Hvad koster malerarbejdet når du skal bruge DANMAG malere?

 

Vi giver dig et gratis og uforpligtende tilbud på lige netop din maleropgave på Vesterbro og omegn. DANMAG arbejder med korte leveringstider og tilpasser vores arbejde til de tider som passer dig. Og vi holder vores aftaler! Udfyld formularen for at modtage et konkurrencedygtigt tilbud. Vi ser frem til at du bliver vores næste tilfredse kunde!

Vi vil meget gerne give et helt uforbindende tilbud på din maleropgave. Vi maler køkken, stue, værelser, badeværelser opgange og kælderrum – og vi er også rigtigt skrappe til opsætning af filt og glasvæv. Ring allerede idag til din maler på Vesterbro.

Har du brug for en kompetent maler på Vesterbro?

 

Danmag malerservice er medlem af Danske Malermestre og dækket af garantiordning.

En malermester med det blå M er omfattet af Danske Malermestres Garantiordning, og det blå M er din garanti for, at du har et sted at gå til med en klage, hvis du skulle være utilfreds med det arbejde, du har fået udført.

Vælg en maler på Vesterbro med fokus på kvalitet

I en bydel som Vesterbro, der er multikulturelt og generelt bor mange mennesker, er der også stor udskiftning af boliger. Det medfører, at vi skal hjælpe med maling ved fraflytning eller bare en god omgang maling til at genopfriske en gammel lejlighed. Vi har mange års erfaring med alle typer malerarbejde og har altid fokus på det gode håndværk og kvaliteten heraf.

Vi anvender udelukkende maling i høj kvalitet, da det er billigere i sidste ende. God maling koster bare, men det dækker meget bedre, og man skal derfor kun bruge 1-2 gange alt efter, om der er mørk maling under, der skal dækkes. Har du en forestående opgave, hvor du skal bruge en maler på 1786 Vesterbro, er du altid velkommen til at rådføre dig med os, hvad der bør gøres.

Vi har udviklet en prisberegner, så du kan se din pris med det samme: Vælg fx, at du skal maling af 2-værelses lejlighed, størrelse, hvor mange gange der skal males osv. Bare følg guiden, og besvar spørgsmålene, så du i sidste ende kan se din pris. Det er den nøjagtige pris, du skal betale og ikke en krone mere. Du kan dog spare 20%, hvis du bestiller os online, da vi gerne vil bruge vores tid på at male og knap så meget tid på administrativt arbejde.

Vi maler lejligheder og huse på Vesterbro og området.

 

Når du bestiller os til maling af flyttelejlighed eller hus på Vesterbro, har vi som udgangspunkt ingen grænser for opgavens størrelse og kompleksitet. 

Vi er et serviceorgan og ønsker at tilpasse vores arbejde din dagligdag og dine planer bedst muligt, så du ikke bliver forstyrret mere end højst nødvendigt. Søger du en maler på Vesterbro? Og vil du gerne have en pris på malerarbejdet? Så kan du kontakte os på tlf. 50 311 311 eller skrive til os på support@danmag.com. Du kan også udfylde vores kontaktformular for at modtage et konkurrencedygtigt tilbud, der virkelig batter.

Vi er medlem af Danske Malermestre

Medlemskabet forpligter den enkelte malervirksomhed til at udføre et optimalt arbejde for hver kunde. Læs mere →
 

Årets Maler

Virksomheden DANMAG var blandt de i alt 238 håndværksfirmaer fordelt på 27 forskellige kategorier, som har fået de højeste ratings fra kunderne. Læs mere →
 

En af det bedst bedømte maler på Trustpilot

Danmag stå som en af de bedste i maler kategori på trustpilot Læs mere → Danmag stå som en af de bedste i maler kategori på trustpilot. Læs mere →
 

E.mærket

Det vil sige vi lever op til både lovgivningskrav og e-handelsfondens særlige krav om korrekt og etisk adfærd på nettet. Læs mere →

Vesterbro elsker vores malerservice ♥️

Der er mange fordele ved at bestille malerarbejde online hos Danmag Malerservice
Kun i dag (og også hver dag efter i dag) tilbyder vi en utrolig service på følgende måder:

 • Nemt, gratis og uforpligtende tilbud
 • Vores priser er fast
 • Miljøvenlig materialer
 • Seriøs og pålidelig med garanti
 • Hurtig opstart.

Du kan altid bestille online – 24/7/365. Og så kan du få hjælp via vores live chat, email eller telefon.


Vi vil male altid med Miljømærket maling.

Det meste af vores maling er miljømærket. Mærkerne er en ekstra sikkerhed for, at du får kvalitetsmaling, der samtidig er god for miljøet – og for dig.
Svanemærket

Svanemærket er din sikkerhed for, at malingen er klassificeret som miljøvenlig, både i fremstilling og brug. Det betyder også, at produkterne opfylder meget høje kvalitetskrav.

Svanemærket er det officielle nordiske miljømærke. Med Svanemærket maling er du med til at mindske miljøbelastningen; det er din sikkerhed for, at du får den bedste maling i forhold til miljøet.

EU-Blomsten

EU-Blomsten er en europæisk miljømærkning, der markerer, at malingen kun indeholder lave mængder af opløsningsmidler og begrænset brug af farlige stoffer. Det er en stor fordel ved især indendørs maling, men også for miljøet generelt.
 

 

Astma- & Allergimærket

Lider du af astma og/eller allergi, er det ikke ligegyldigt, hvilken maling, du vælger. Med Astma- & Allergimærket fra det svenske Astma- & Allergiforbund har malingen bestået skrappe tests for at sikre, at du kan male dit hjem uden anfald eller eksem.

Det svenske Astma- & Allergimærke sikrer dig en maling, der er optimalt sikret mod både allergier, astma – og hvis du er gravid, er mærket din sikkerhed for at vælge den mest skånsomme maling.

 


KONTAKT & FAQ

Har du nogen spørgsmål?

Vi er online fra 9:00 til 21:00 på vores online chat. Vi kan straks besvare ethvert spørgsmål, du måtte have om alt malerarbejde i din bolig. Ellers kontakt os via kontaktformular. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser så hurtigt som muligt. Ring til os +45 50 311 311. Telefon åbningstider er Mandag – Fredag fra 08:00 til 17:00

danmag maler team foto

 

3 års garanti på alt udført arbejde & medlem af Danske Malermestre

 

Danmag er medlem af danske malermestre

Så nemt bestiller du malerarbejde online hos DANMAG ApS

Hos DANMAG Malerservice gør vi op med langsommelige, manuelle procedurer og gør det hele digitalt. Derfor vil vi her vise dig et eksempel på, hvor nemt det er at bestille professionelt malerarbejde hos os.

Step 1. Lad os sige, du har et hus eller lejlighed, du gerne vil have malet. På forsiden vælger du “Maling af huse” eller “Maling af lejlighed”, hvorefter du kommer ind på en side, hvor du kan vælge størrelsen på det hus/lejlighed, der skal males.

Step 2. Vælg størrelsen på dit hus ved at trykke på “Vis, beregn og bestil” ud fra det, der passer dit hus ud fra antal kvm.

Step 3. Du har nu flere flere muligheder for at gøre nogle tilkøb samt fortælle os, hvor arbejdet skal udføres osv. Du kan løbende se ved hvert et tilvalg, hvad prisen er på det samlede. Grunden til at vi gør det sådan, er, at du på den måde undgår dyre prisoverraskelser. Start med at vælge kommune, og vælg til eller fra i hvert menupunkt, hvor der er en drop-down- menu. Er du i tvivl om, hvad de forskellige muligheder dækker over, kan du vælge at trykke på “Er du i tvivl, så klik HER”, hvor du vil få udpenslet, hvad opgaven går ud på.

Step 4. Når du har valgt alt, der skal udføres, trykker du på den orange knap, hvor der står “Bestil nu”. Her kan du også se den totale pris inkl. moms. Det er den pris, du kommer til at betale – og der kommer ingen skjulte gebyrer eller andet uforudsigeligt. Men mindre at det viser sig, at du skal have malet flere gange end først antaget.

Step 5. Efter du har trykket “Bestil nu”, kommer du til indkøbskurven, hvor du kan se, hvad du helt nøjagtigt har bestilt. Her er det også muligt at læse om opstarten på arbejdet samt se, hvor længe vi typisk tager om en opgave som din. Ser alt rigtigt ud, kan du trykke på “Videre til bestilling”.

Step 6. Du skal nu udfylde alle relevante oplysninger eller logge ind, hvis du har en brugerprofil hos os. Du kan søge med dit telefonnummer eller udfylde manuelt.

Step 7. Er det en hasteopgave, der skal løses inden for de nærmeste 3 dage, er det muligt ved et hastegebyr på 1.500,-. Vi starter på opgaven inden for senest 48 timer.

Step 8. Vælg dato og tidspunkt for udførelse af opgaven samt deadline.

Step 9. Vælg dit foretrukne betalingsmiddel. Her alt fra Dankort og Visa/Dankort til ViaBill, Mastercard, MobilePay og faktura, hvis du ikke vil betale online.

Step 10. Efter du har udfyldt alle påkrævede oplysninger, skal du sætte flueben ud for, at du har læst vores salgs- og betalingsvilkår, hvilke du kan læse samme sted. Tryk derefter på “Gennemfør køb”.

Step 11. Når ordren er gennemført, og du har udfyldt dine kortoplysninger eller valgt kontanter eller faktura, modtager du en bekræftelsesmail kort tid efter, hvor vi bekræfter, a købet er gennemført.

Step 12. Du modtager endnu en e-mail lige efter, hvor vi vil aftale nærmere angående overlevering af nøgler og andre relevante detaljer for opgavens begyndelse. Der vil yderligere være oplysninger om betaling osv. Er der nogle spørgsmål, skal du endelig ringe eller skrive til os ved behov. Vi har også chat på, når vi er online, så du kan stille os spørgsmål løbende.

Så nemt er det at bestille malerarbejde online hos os.

Hvor lang tid tager det at male?

Her kan du se, hvor lang tid det tager DANMAG malerservice at klare opgaverne:

Maling af lejligheder: 90% af lejlighederne males inden for 1-2 dage, og arbejdet tager højest 4 -5 dage.
Maling af hus: 75% af husene maler vi på 2-4 dage. De helt store huse kan dog tage lidt længere tid.
Maling af værelse/stue: De fleste opgaver klares på 1-2 dag – og maks. 3 dage.
Renovering af lejlighed: Spartling af vægge og loft + filt + 2 gange maling: Typisk 7-10 dage
Renovering af hus: Spartling af vægge og loft + filt + maling: Typisk 7-10 dage
Renovering af køkken: Spartling af vægge og loft + filt + maling: Typisk 5-7 dage
Renovering af badeværelse: Spartling af vægge og loft + filt + maling: Typisk 5-7 dage 3x sprøjtemaling af trælofter: Typisk 3-4 dage
Renovering af trappeopgange: Typisk 10-14 dage
Spartling af væg med microcement & Kabe: Typisk 4-8 dage

Har du en specifik forespørgsel på en opgave, der ikke er listet ovenover, er du mere end velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvor lang tid det tager. Opgaver kommer ofte meget an på den forfatning, som en bolig er i samt hvor meget der skal dækkes af osv. Kontakt os for at høre mere.

Efterlade I resterende maling til senere brug?

Ja sagtens. Når du får udført en maleropgave af DANMAG Malerservice, sørger vi altid for, at der er noget maling til overs. Den maling kan du benytte senere, hvis du får brug for at pletmale. Sådan sikrer du også, at det er den samme maling, der bliver brugt. Så der ikke opstår nuanceforskelle. Fordelen ved at du bestiller online hos os, er du altid kan gå ind på din personlige brugerkonto og se, hvilke maling vi har brugt. Skulle du få bruge for mere, kan du altid henvende dig hos en forhandler med farvekoden. Så du får den samme farve og nuance.

Hvor i Danmark maler DANMAG malerservice?

Vi har en afdeling i Århus og København så hvis du har en opgave her, bør du ikke tøve med at bestiller os med det samme. Vi kan sagtens male i andre områder af landet, såsom Odense og Aalborg da der er kun ca 1+ time kørsel fra vores afdelinger. Hvis du bor her, skal du blot angive det ved beregning, også justerer prisen sig automatisk. Det er meget simpelt. Hvis opgaven giver mening for begge parter, kommer vi gerne rundt i hele landet for at male.

Hvad skal jeg kigge efter, når jeg leder efter en maler?

Der er flere ting, du bør kigge efter, når du er på udkig efter en god maler. Det er en fordel, at du finder et sted, der passer til dine behov, og som du forventer kan udføre din maleropgave, som du ønsker det. Derudover er det også vigtigt, at du finder en maler, der har en gyldig licens til forsikring og den rette erfaring. Du kan også altid kigge på virksomhedens referencer, hvis du er nysgerrig efter at høre, hvad andre synes om malerservicen.

Hvilke spørgsmål bør jeg stille, inden jeg vælger en maler?

Det er vigtigt, at du vælger en maler, som du er tryg ved. Når du føler dig tilpas ved en maler, har du et rigtig godt udgangspunkt for at et flot malerresultat. Du kan blot overlade arbejdet til den professionelle og undgå ubehagelige overraskelser. Inden du vælger en maler, kan du med fordel forhøre dig hos familie og venner i forhold til deres erfaringer. Måske kan de anbefale en god maler, eller måske kender de til andre pålidelige steder. Du kan altid blive klogere på et malerfirma ved at kontakte dem. Spørg dem eventuelt om, hvor længe de har eksisteret, og om de kan vise dig nogle eksempler på deres arbejde. Hvis det er et ældre firma, kan de formentlig præsentere dig for en masse resultater. Du kan også spørge om, hvordan de forventer, at arbejdsforløbet bliver, hvor mange mennesker det kræver, og hvilke produkter de bruger. Sørg for, at de er medlem af garantiordning og har forsikring – og få det gerne på skrift, inden malerprojektet går i gang.

Har I referencer?

Ja – hos DANMAG kan du altid se vores referencer, hvis du er nysgerrig efter at høre, hvad andre synes om vores malerservice. Du kan også tage et kig på vores mange anmeldelser på Anmeld Håndværker eller Trustpilot, hvis du vil blive klogere på vores professionelle malerarbejde. Vi er desuden kåret som Årets Maler i 2017 og finalist i 2019.

Afdækning af gulv, vinduer, stikkontakter før opgavestart

Hvis du har prøvet at male og har spildt maling, hvor der ikke skulle males. Så ved du også hvor svært det er at fjerne den spildte maling og gjort pænt igen bagefter. Afdækning er derfor ekstremt vigtig og noget af det vigtigste, inden selve maleropgaven går i gang. Gulv, vinduer, stikkontakter, karme mv. skal dækkes godt af, og det kræver både materialer og tager tid. Det sørger vi for. Det er altid inkluderet i prisen og er en del af din garanti for, at du får udført et flot stykke malerarbejde.

DIY – Hvad skal jeg vide når jeg skal male?

Do it yourself eller gør-det-selv er blevet rigtig populært. Hvis du gerne vil udføre arbejdet selv, er det særligt vigtigt at vide, at forberedelsen kan være afgørende for dit endelige resultat. Forberedelsen har stor betydning for, om du får et tilfredsstillende resultat, eller om du må male om igen kort tid efter. Når du kaster dig ud i et DIY-malerprojekt, er det en fordel, hvis du er fortrolig med processen, så der ikke opstår problemer på vejen. Du kan også altid kontakte et professionelt malerfirma, hvis du har brug for gode råd. De står altid klar til at guide dig.

Inden du går i gang med selve malingen, er det naturligvis vigtigt at fjerne alt fra væggene (billeder, spejle ect.). Dæk alle møblerne i rummet, så de ikke bliver beskadiget i malingen. Det er en god idé, hvis du rengør væggene for snavs og skidt, så du får et flot maler resultat. Derudover kan du med fordel også kigge efter eventuelle skader på væggene. Er der ujævnheder, kan du glatte overfladen med skrabning eller slibning. Påfør til sidst en primer, inden du går i gang med at male. Selvom forberedelsen kan tage tid, er den afgjort det hele værd.

Er det gratis og uforpligtende at indhente malertilbud?

Ja sagten! Vi gør, hvad vi kan for, at kunden altid er 100% tilfreds. Før du endeligt bestiller en opgave, kan du bruger vores prisberegner som mange gange som du vil for at se, hvad det kommer til at koste dig. Alle vores maler priser er gennemsigtige, og der er ingen skjulte gebyrer. Du kan hele tiden se det samlede beløb i prisberegneren, så du ved, hvad du siger ja til.

Er jeres priser på malerarbejde faste?

Ja. Hos os er der absolut ingen skjulte gebyrer eller dyre ekstraomkostninger. Vi er meget gennemsigtige, hvad angår maler priser, og derfor kommer du ikke pludselig til at betale mere. Du skal ikke bekymre dig om ekstra regninger – priserne er 100% faste. Har du dårlig erfaring med malere, der kommer med en uforudset udgift, når opgaven er slut? Det er der slet ikke noget af hos os. 100% prisgaranti og 100% faste priser.

Er material, afdækning, løn og moms med i prisen?

Prisen dækker alt;

 • materialer
 • arbejdsløn
 • kørsel
 • parkering

Vi har faste priser, og der kommer ingen uforudsete gebyrer eller meromkostninger på. Du kan altid regne 100% med den pris, der står, når du har valgt din opgave. Intet mere. Intet mindre.

Har I eksempler på arbejde, som I har udført?

Ja – du kan altid se billeder af vores malerservice. Vi har blandt andet både fotos af maling af lejligheder, maling af hus og maling af enkelte værelser. Du klikker blot på galleriet, og så kan du bladre igennem vores mange malerprojekter.

Har malerne brug for adgang til mit badeværelse?

Vores malere har kun brug for adgang til dit badeværelse, hvis det er rummet, hvor der skal males. Ellers behøver vi ikke adgang til dit badeværelse. Vi vil formentlig bede om at få adgang til WC og en håndvask, da det kan være nødvendigt at vaske hænder eller bruge vand undervejs. Til udendørs maleropgaver bruger vi vores egen slange til rengøring. Hvis du vil vide mere om, hvad tidligere kunder synes om vores besøg, kan du blandt andet tjekke vores anmeldelser.

Hvad betyder det for mig, at malerfirmaet er forsikret?

At et malerfirma er forsikret, er din garanti for et sikkert og professionelt arbejde. Vi har eksempelvis en erhvervsansvarsforsikring, der dækker virksomheden og vores ansatte, hvis de skulle forårsage skader på ting under udførelsen af deres arbejde. Derudover er vi medlem af Danske Malermestres Garantiordning, der sikrer dig et præcist, korrekt og optimalt udført håndværksmæssigt arbejde.

Hvad er jeres arbejdstider?

Vores standard arbejdstider er fra mandag til lørdag. Du er dog altid velkommen til at kontakte os, hvis det er nødvendigt for dig, at vi udfører malerarbejde i søndag eller i nattimerne. Vi står altid klar til at hjælpe dig.

Hvilke timer arbejder jeres malersvende?

Arbejdstiderne for dit malerarbejde vil afhænge af din ønskede tidsplan og eventuelle vejrforhold, hvis du skal have malet udendørs. Som udgangspunkt arbejder vi mellem kl. 07.00-18.00 i hverdagene+ lørdage. Har du behov for, at vi arbejder på andre tidspunkter, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os her eller via chat. Vi forsøger altid at imødekomme dine ønsker og behov.

Hvad følger med når man booker jer online?

Når du vælger en kategori,  finder du en smart formular, hvor du kan se og selv vælge, hvad der skal inkluderes i tilbuddet. Spartling af små huller, afdækning, arbejdsløn, moms og materialeudgifter er i prisen, dvs du få en fast pris på alt hvad du har tastet ind i formularen. Har du tastet maling af vægge, lofter of fodlister, så prisen er fast på de ting du har ind i tilbuddet.  Obs: hvis det viser sig at der skal males mere, fx. du ønsker at male også døre eller 1 radiator så vi kan sagten klare det. Pris forskel afregne vi efterfølgerne.

Hvad gør jeg, hvis jeg vil ændre noget i malerarbejdet?

Vi ønsker altid at levere et maler resultat, som du bliver glad for. Derfor er du naturligvis altid meget velkommen til at korrigere os, hvis du skulle få nye ønsker til dit malerprojekt. I den forbindelse skal du blot kontakte os på mail: support@danmag.com  eller via chat, og så vil vi kigge på dine nye idéer hurtigst muligt. Jo før du kontakter os med dine ønsker til ændringer, jo bedre.

Hvad gør vi, hvis du har bestilt maling af vægge i hvid 2 gang, men det skal have 3 lag af maling?

Det skal du ikke være ked af. Det er intet problem overhovedet. Der kan naturlig opstå situationer, man ikke tage højde i forbindelse med maling af vægge. Har du bestilt maling af vægge med hvid 2 gang? Og viser det sig, at skal have 3 gange for at være helt dækkende? Så vi kan klare det for dig mens vi er i gang. Bliver det dyrere så? Ja, lidt! Du kan sagtens se prisforskellen mellem 2 og 3 lag af maling på dit tilbud oversigt i din email og pdf tilbud.

Hvad kan jeg gøre for at fremskynde maleprocessen - Hvordan gør jeg klar til malerne?

Hos DANMAG gør vi os altid umage med at udføre vores malerarbejde hurtigt og professionelt. Vi kan eksempelvis male et værelse på blot en enkelt dag, ligesom vi altid overholder deadlines i forbindelse med større opgaver. Du har mulighed for at hjælpe projektet godt på vej ved eksempelvis at fjerne ting fra væggene og dække møbler til, inden malerne ankommer. Når hjemmet er klargjort, kan malerne komme i gang med arbejdet hurtigere.

Hvert malerprojekt er forskelligt. Hvis du vil gøre arbejdsforholdene nemmere for os, kan du med fordel tjekke, at eksempelvis stikkontakterne i hjemmet virker, hvis vi får brug for at udføre slibe arbejde med maskiner eller sprøjtemaling. Hvis vi skal foretage udendørs malerarbejde, kan du eventuelt skære busker og træer til, så vi nemt kan komme til at male, samt adgang til vand. Når vi har de rette arbejdshold, sørger vi får, at dit malerarbejde færdiggøres hurtigt – uden at vi går på kompromis med kvaliteten.

Hvad koster det at få udregnet en pris for malerarbejde?

Hos DANMAG koster det aldrig et beløb at få et skøn over dit malerarbejde. Vores online prisberegner er gratis, og du får altid et professionelt bud på både maling af lejligheder, hus eller et enkelt værelse. Hvis du er i tvivl, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

Hvad sker der med den overskydende maling fra mit malerprojekt?

Vi efterlader altid en del maling til overfladebehandling, når vi er færdige med dit projekt. Det er din garanti for, at vi har de korrekte produkter, hvis du får brug for en genopfriskning efter nogle år. Vi anbefaler, at du opbevarer malingen et tørt sted (eksempelvis i en kælder), så den holder sig bedst. Vi sørger altid for kvalitetsmaling af din bolig, og vi bestræber os altid på at skabe den bedste oplevelse for dig som kunde.

Hvem fører tilsyn med mit malerprojekt?

Daniel, der er malermester og stifter af DANMAG, sørger for, at dit projekt kommer sikkert i mål. Da virksomheden startede for mere end 12+ år siden, var det med et klart mål om at opfylde kundernes drømme inden for malerarbejde. Sådan er det også i dag, og derfor sætter malerne en ære i at blive bedre og bedre hver dag. Vi er først færdige med dit malerprojekt, når du er tilfreds.

Hvem holder mig opdateret på mit malerprojekt?

Det er helt normalt, at der opstår spørgsmål i forbindelse med et malerprojekt. Daniel, der er malermester og stifter af DANMAG, vil dagligt opdatere dig på forløbet. Det er vigtigt for os, at du altid kan følge med i dit projekt, da det er udgangspunktet for, at du får et tilfredsstillende resultat. Hvis du har mere overordnede spørgsmål, er du naturligvis også altid velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular eller chat funktion. Vi besvarer altid din henvendelse hurtigst muligt.

Hvilken maling bruger vi mest? Hvad er jeres standard maling?

Hos Danmag bruger vi som standard alt materiale fra DYRUP når vi skal renovere din bolig.

Som standard, bruger vi maling fra Dyrup i lysråhvid (NC S0500-N) til vægge og lofter som skaber en smuk mat overflade. Men samtidig får du også en vaskeklasse som en glans 10. Malingen er vaskbar (Vaskeklasse som glans 10) svanemærket og godkendt af astma- og allergiforbundet. Til badeværelser bruger vi Dyrup robust 25 vådrumsmaling altså glans 25

Du kan sagtens vælge anden glans og/eller leverandør hvis det er krav fra din udlejer, osv., Vi har samarbejde blandet andet med Flugger, PP maling, Sigma, Jotun, Beck & Jørgensen osv.

Vores maling er:

 • God dækkeevne
 • Robust overflade der tåler hyppig rengøring
 • Kan overmales allerede efter ca. 3-4 timer
 • Ekstra skånsom mod miljøet, da den er fri for organiske opløsningsmidler og bindemidler,
 • Med Svanemærket og godkendt af Astma- og Allergiforbundet

Der findes forskellige typer af hvid. Og det kan være lidt af en jungle at finde rundt i. Hos os har du fire muligheder, som vi gerne vil have, at du vælger på forhånd. Vores standard hvide farve er mest råhvid. Men du kan også vælge at få tonet farven, eller vælge en modehvid som er en smule mere grå i det. Det er nemmest, hvis du selv vælger det på forhånd. Og så skal vi nok sørge for at have rigelige mængder med til din bolig. Desuden kan vi udregne en mere præcis pris til dig, når du vælger malingen på forhånd.

Hvis jeg vælger DANMAG som malerfirma, hvordan kommer jeg så i gang?

Det er hurtigt og nemt at komme i gang med ens malerprojekt hos os. Når du har udfyldt vores online prisberegner eller kontaktet os via vores kontaktformular, besvarer vi din henvendelse hurtigst muligt. Vi kører over det meste af landet, og vi står også klar til at hjælpe dig med dit næste malerprojekt.

Hvor lang tid tager det at beregne min pris?

Det er både hurtigt og nemt at anvende vores online prisberegner. Det tager typisk kun 5-15 minutter at udfylde formularen, og så har du din pris. Du kan bruge prisberegneren, når du har tid og lyst, og du kan selvfølgelig finde din pris til maling af både lejlighed, hus, værelser samt udvendige træværk.

Hvor mange malere håndterer min opgave?

Det kan variere fra opgave til opgave, hvor mange malere der er behov for. Du kan dog godt forvente, at der skal to til tre mand til at udføre dit malerprojekt. Hvis du er i tvivl om, hvor mange malere der skal til din maleropgave, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os.

Hvor meget skal jeg betale, inden projektet går i gang?

Hos DANMAG har du mulighed for at forudbetale online på nogle opgaver, men vi trækker først beløbet, når arbejdet er færdiggjort. Vi er naturligvis først færdige med maler projektet, når du er tilfreds med resultatet. Din mening er meget vigtig for os. Hvis du har spørgsmål til hele forløbet, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os via chat eller email

Hvordan beskyttes min ejendom og møbler mod maling?

Du skal som udgangspunkt ikke at fjerne dine møbler i forbindelse med malerarbejde. Vi anbefaler dog altid at fjerne mindre værdigenstande og samle alt møbler ind i mid af rumerne, da det automatisk vil gøre arbejdsforholdene nemmere for os. Vi dækker altid dine møbler til med eksempelvis let plast, og dine gulve skærmes med pap. På den måde kan vi udføre et malerarbejde med indhold, hvilket er din garanti for et flot og hurtigt resultat.

Hvordan fungerer online bestilling?

Det er ganske simpelt og er opdelt i 4 steps:

1. Prisberegning – Beregn prisen baseret på dine behov.

2. Tilbud oversigt, hvor vi viser dig en fast pris på det du har tastet ind i vores beregner samt system automatisk fortæller dig om der er mulighed for os udfører opgaven mellem de datoer du ønsker.

3. Bestilling – Du kan bekræfte tilbud direkte i tilbudsoversigten.

4. Når du har bestilt online,  vil du efter kort tid modtage en ordrebekræftelse på din e-mail, hvor vi bekræfter aftalen.

Hvordan ved jeg, at jeg får en fair pris?

Der findes mange forskellige malerfirmaer, der tilbyder hver sin pris for malerarbejde. Prisen for at få malet afhænger blandt andet af firmaets fremgangsmåder og materialer. Når du vil sammenligne priser, bør du derfor tjekke, om virksomheden eksempelvis udfører samme forberedelse, og om de bruger samme produkter samt erfaring og garanti. Disse spørgsmål vil formentlig gøre dig klogere på de mange malertilbud, og om du får en fair pris. Med vores online prisberegner får du altid en kvalificeret pris.

Hvorfor er der prisforskel på malerarbejde hos forskellige virksomheder?

Når du modtager tilbud fra forskellige virksomheder, er de formentlig aldrig de samme. Prisen varierer, alt efter hvor meget virksomheden vurderer, at dit malerarbejde vil koste for dem at udføre. Det er typisk selve overfladeforberedelsen og udførelsen af malerarbejdet, der er afgørende for den samlede pris. Du får generelt altid, hvad du betaler for. Når du skal beregne, hvad en maler koster hos os, bruger vi altid en prisformular. Du får altid en kvalificeret pris.

Hvornår begynder I at arbejde, hvis jeg bestiller online?

God service, høj kvalitet og hurtig løsning af opgaver:

Vi går op i at give vores kunder en god service.  I praksis betyder det, at vi kan for fleste ordre (99%) udføre opgave mellem de ønskede datoer du har tasten i beregner.

Har du en hasteopgave – altså en akut opgave, hvor du vil være sikker på, at vi går i gang med arbejdet inden for 1 døgn? Ring til Daniel på 50 311 311 og aftale detaljer for opgave og opstart. Vi har stor respekt for behovet for hurtig opgaveløsning i forbindelse med for eksempel fraflytning af lejemål og lignende. Og vi er derfor også særdeles agile kan træde til med det samme. Vi har fokus på dine behov. Og vi kan derfor hjælpe dig med både en hurtig opstart og et grundigt stykke malerarbejde i højeste kvalitet til absolut fair priser.

Jeg har besluttet mig for at anvende en professionel maler. Hvad gør jeg nu?

Når du har besluttet dig for at vælge et malerfirma, kan du beregne din pris ud fra prisformularer. Skal du eksempelvis have malet hele din bolig, kan du vælge størrelsen af dit hus og se prisen. Den samme smarte metode gælder, hvis du skal have malet din lejlighed eller blot et enkelt værelse. Du er også altid meget velkommen til at kontakte os direkte, hvis du ikke kan finde en formular, der passer til din opgave.

Kan jeg bestille via hjemmesiden og annullere/afbestille igen bagefter?

Ja, det kan du sagtens. Men du skal dog være opmærksom på følgende: Hvis vi ikke har påbegyndt arbejdet er indtrådt giver vi dig dog mulighed for at fortryde din ordre også efter 14-dage fra aftalens indgåelse.

Vidste du? Når du som forbruger bestiller via vores hjemmeside, gælder Lov om forbrugeraftaler. Det betyder, at du kan fortryde din ordre indtil 14 dage fra aftalens indgåelse såfremt det er arbejde der skal udføres.

Kan jeg forlade mit hjem, mens jeg får udført malerarbejde?

Ja – du behøver ikke at være i dit hjem, mens du får udført malerarbejde. Med et malerfirma kan du være sikker på, at dit malerprojekt bliver udført professionelt. Vi har desuden en erhvervsansvarsforsikring, der dækker virksomheden og vores ansatte, hvis de skulle forårsage skader på ting under udførelsen af arbejdet. Vi er fuldt forsikrede, så der ingen grund til bekymring.

Kan jeg forvente, at mit malerprojekt afsluttes til tiden?

Ja – vi afslutter altid dit malerprojekt til tiden. Ofte kan vi male et værelse på blot en enkelt dag og et hus på 1-4 dage. Når du vælger et professionelt malerfirma, kan du forvente, at dit malerprojekt bliver færdiggjort. Hos DANMAG overholder vi altid alle deadlines. Vi holder dig naturligvis også løbende opdateret på dit forløb, så du ved, hvornår du kan forvente at have det færdige resultat. Du kan altid tjekke, hvad kunderne synes om os, ved at kigge på vores referencer. Se her hvor lang tid tager at male hos dig

Tilbyder I nogen sikkerhedsgaranti?

Ja – hos DANMAG får du altid malergaranti på dit arbejde. Det betyder, at der er forsikringsmæssig dækning på alt det arbejde, vi udfører for dig. Derudover har vi en ansvarsforsikring, der dækker virksomheden og vores ansatte mod det erstatningsansvar, der kan opstå, hvis inventar blive beskadiget under vores arbejde. Derudover får du som privat forbruger en tre års garantiordning på vores håndværksmæssige løsninger.

Vil malerne rydde op efter sig selv?

Ja – vores malere rydder altid op efter sig selv, når dit malerprojekt er færdigt. Det kan være nærmest umuligt at undgå, at det roder undervejs i dit projekt. Vi gør vores bedste for at minimere forstyrrelsen i din hverdag og blive færdige med malerarbejdet så hurtigt som muligt. Vi ved, at oprettelse af orden og bortskaffelse af affald er en vigtig betingelse for, at du er tilfreds med dit malerarbejde. Derfor gør vi os meget umage med daglig oprydning.

Tilbyder I tilfredshedsgaranti?

Ja, det gør vi. Vi tilbyder 1. klasses malerarbejde, og vi forlader ikke en opgave, før du er tilfreds. Som nogle af de eneste i Danmark kører vi med tilfredshedsgaranti. Det betyder konkret for dig, at hvis du ikke er helt tilfreds med det, vi har lavet, har du mulighed for, at vi kommer og udbedrer det – helt gratis. Du skal have, hvad du har betalt for. Så er der mod forventning noget, der skal udbedres, så kontakter du os. Obs: Vi tilbyder 3 års garanti på alt udført arbejde

Hvornar får jeg en faktura?

Vi tipisk fakturere en gang i mellem, nogle gange en gang om ugen andre gange først efter 2-3 uger efter opgave er færdige. Hvis du har brug for faktura hurtigere så sig til vi skal nok æave en til dig snarest.


Vi er Elsket ♥️ af vores betroede kunder.

Hvad vores kunder siger om os? Se nogle af udtaudtalelse fra vores kunder:

Jakob Ingels

Daniel fra Danmag er en meget sympatisk og dygtig maler som var meget punktlig og grundig til at få malet hele min lejlighed. Han gav en virkelig god rådgivning om hvad lejligheden utrængte til og hvad som ikke behøvede. Klart kan anbefales.

Laura Lundby

God aftale. Jeg havde lidt udfordring med websiten men Daniel fra kunde service hjalp med det samme. Kommunikation var super. De har holdt aftalen. Og opgaven blev udført perfekt og til tiden.

Ingelise

Det er fantastisk at opleve så god service i forbindelse med aftaler. Nu glæder jeg mig til at se resultatet når mit hus er færdigmalet udvendig.

Lena Hegelund Jørgensen

Super godt arbejde. Flot, veludført og meget dygtigt malerarbejde blev udført på den aftalte tid. Kan helt sikkert anbefales og jeg vil ikke være i tvivl om at bruge DANMAG næste gang jeg har et malerprojekt.

Sasha

Daniel var meget venlig og leverede et godt resultat. De var ikke til at komme i kontakt med forinden (opkald, mail, chat på website), men de skriver at de kontakter én 1-3 dage før bestilling og det gjorde de, og der var ingen problemer. De malede rigtig hurtigt – tre værelses færdigmalet på to dage – da de først kom igang. Så alt var super og fin pris! Ville bruge DANMAG igen.